torstai 8. maaliskuuta 2012

Kiinan Airbus-kaupat jäihin hiiliveron johdostaNo niin, nyt se on tapahtunut, Kiina keskeytti Airbus-kaupat EU:n lentoliikenteen hiiliveron takia. Seuraavana askeleena kieltää lennot tai Venäjä kieltää ylilennot tai ainakin rahastaa niillä tuhdisti. EU:n ilmastohihhulit tuhoavat taloutemme. Kiinan lennot ovat Finnairin elinehto. Nyt äkkiä pelastusveneet esiin ja soudetaan pois EU-Titanicista niin kovaa kuin jaksetaan!


YLE

2 kommenttia:

  1. "EU:n ilmastohihhulit tuhoavat taloutemme."

    Aivan. On turha syyttää Kiinaa tästä, sillä sen linja ilmastohekumointiin on ollut selvä koko ajan: jyrkkä EI viherp*alle. Eurostoliitto on tuhoisinta Suomelle sitten riistovuosien?

    VastaaPoista
  2. Kyllä, mutta miten kauan kestää ennen kuin se Big-Brother kansanosa tajuaa tilanteen? Oli miten hyvänsä, liian kauan.

    Nykymeno oikeasti kauhistuttaa minua. En voi ymmärtää miten kukaan voi jaksaa katsoa esimerkiksi Big-Brotheria, itse en jaksa yleensä edes katso tv:tä enkä voisi kuvitella katsovani mitään vastaavanlaista tuubaa kuin Big Brother edes kännissä, vaikka kuulunkin siihen ikäluokkaan joka niitä eniten katsoo. Eikö ihmisillä oikeasti ole elämässään parempaa tai tärkeämpää tekemistä?

    VastaaPoista