keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Vihreät bloggarit heittäneet hanskat tiskiin?

Hämmästyksekseni vihreät bloggarit tuntuvat katoavan blogosfääristä toinen toisensa jälkeen. Innokkain ilmastouskonnon pappi, kauppat.yo Tuukka Simonen lopetti bloggaamisen parisen vuotta sitten, kävi puoli vuotta sitten heittämässä yhden herjakirjoituksen prof.Martti Tiurusta ja häipyi taas kuin pieru Saharaan? Arkkitehti Pasi Toiviainen hehkutti blogiaan vain vaalien ajan ja ilmoitti kieltävänsä ilmastoepäilijöiden pääsyn blogiin. Ehkä tuo oli niin selkeä häviön tunnustus, että hävisi lopullisesti blogiavaruudesta? Konemestari Kaj "Gaia" Luukko tuntuu nyt myös hävinneen, ei ole päivittänyt blogiaan kuukausiin. Nolaus "perpeetum mobilen" keksimisyrityksessä masensi miehen? Lienee joitain muitakin uskon bloggaajia jäljellä, mutta noita ei kukaan lue. Ei niin, että minulla olisi syytä valittaa tilannetta, uskoa vastaan taistelu on kestävyyslaji ja siinä me "wanhat pierut" päihitämme kärsimättömät nuoret, vaikka näillä muskeleita enemmän!

7 kommenttia:

 1. Ei huolta, Suomen seuraava johtaja, ilmastoasiantuntija (hallintotieteen maisteri, sitoutumaton :-D vihreä) ja Luonto-Liiton pääsihteeri (jonka palkkaan (11 500e/kk) käytetään suurin osa Luonto-Liiton vuotuisesta valtionavusta, elämäntapavegaani ja oikean lapsenkasvatuksen erityisasiantuntija Leo Stranius jatkaa edelleen osoitteessa www.leostranius.fi. Tosin Leonkin blogissa ilmastonmuutosasiat ovat jääneet sivuun Leon itsestään ottamien valokuvien tieltä. Osassa valokuvista Leo näyttää ihan oikealta pojalta.

  VastaaPoista
 2. Straniuksen CV kertoo miehen syntyneen Pietarissa 1974. Onko hän näitä idän lahjoja meille vai oliko mamma vain opintomatkalla?

  VastaaPoista
 3. Straniuksen blogia minä en ota vakavana "kilpailijana",luen sen samaan luokkaan kuin "Seiska" tai joku muu naistenlehti.

  "Melonejahan" nämä vihreät,raapaise kenen hyvänsä pintaa syvemmältä, niin punaistahan sieltä paljastuu,viimeistään edellinen polvi on vanhoja punikkeja, stallareita, sama sabotointi jatkuu komplementtivärillä nyt, kun punainen meni "isänmaan" kaatumisen myötä muodista.

  VastaaPoista
 4. Kuulemma eräs ilmastonmuutoskriittinen blogikin on viimeaikoina siirtynyt esittelemään vain vuokra-autoja.

  VastaaPoista
 5. Vaihteluksi ja kun eivät aivan tavanomaisimpia "vuokra-autoja" ole,eräät ovat kiinnostuneitakin, harvemmin noita Suomessa näkee. Minun puolestani sopii mainiosti, että "ekoisi" kertoo vauvanhoidosta ja vaippaongelmista,lapsi tuossa iässä on aina ihme;).

  Kaikkien mieliksi ei voi millään olla ja helppoahan nuo topikit on ohittaa, jos ärsyttää. Fillarikansalle on varmasti ihan omia blogejakin, minä satun pitämään autoista,lentokoneista, aseista ja muusta miehisestä;).

  VastaaPoista
 6. Mietinkin jo mitä kummaa Tuke Simoselle on tapahtunut, kun mies on vaiennut tyystin. Ei sillä että tilanne mitenkään haittaisi, päin vastoin.. onpahan internet vähän puhtaampi typeryydestä.

  VastaaPoista
 7. @ Nti/rva/herra nimimerkki "tyy":lle muistutuksena, että olet herjakomenttiesi johdosta 3 kk:n kiellossa tänne ja uusin kommenttiyrityksesi ei asiaa ainakaan auta.

  VastaaPoista