maanantai 25. kesäkuuta 2012

NASA todistaa: Ilmasto jäähtyy

NASA todistaa,ilmasto jäähtyy,lämpeneminen pysähtynyt. Hieman kiusallista herra Hansenille? Kertooko meikämedia? Uskallan epäillä. LÄHDE "From the 2001 peak of a +3.48°C/century temperature rate, it has now fallen at the end of 2011 to an almost flat rate of +0.04°C/century temperature increase. Per the actual evidence, the increasing atmospheric levels of CO2 (grey arrow and grey area of charts) has zero influence on whether global temperatures are accelerating or decelerating"

24 kommenttia:

 1. No johan on lähde! Joku tyyppi löytänyt NASAn dataa ja tekee niistä omia käppyröitään ja johtopäätöksiään. Missä tieteellinen julkaisu asiasta? Missä tieteellinen arviointi julkaisusta?

  Ei näitä asioita "maalaisjärjellä" tutkita. Kyllä se tieteellinen totuus tästä asiasta on aika yksiselitteinen.

  VastaaPoista
 2. @Kyllä data on ihan aitoa NASA-dataa (GISS = Goddard Institute for Space Studies). Hansen ja kumppanit vain eivät tuosta välitä,kun rukatut tietokonemallinsa näyttävät "lämpenemistä". Vasta 50 NASA:n tiedemiestä vaati kirjeellään johdolle Hansenia ulos tekemästä NASA:a naurunalaiseksi,äijä hyppää laittomissa katuagitaatioissa Greenpeacen hörhöjen kanssa ja on jo kolmasti pidätettykin. Siinä "tieteellinen totuus" uskostasi!

  VastaaPoista
 3. Tämähän jätettiin hienosti huomioimatta kotimaisissa uutisissa. Sen sijaan kerrottiin että lappi lämpenee jopa 8 astetta 2100 mennessä. Ai niin tämä tietysti perustuu Ruotsin meteorologisen laitoksen laskelmiin. Siis selvää faktaa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä minä uskon NASA-Data tietoihin mielummin kun Suomen vihreitten omistamaan journalismiin...Ilmastomuutos on törkeää huijausta ja rahallista petosta ja se on jo ruvennut viemää työpaikkoja Suomesta kuten Rautaruukki ja Stora Enso on vähentänyt väkeä koska joutuvat maksamaan kalliita päästöjä mitä tehtaan putkesta tulee...

  VastaaPoista
 5. Ei tosiaan löydy mitään tästä Nasan tutkimuksesta, mutta onneksi - VTT tietää ja osaa kertoa, että äärisäät tulevat maksamaan eurooppalaisille 15 miljardia euroa! Onko VTT:kin valjastettu tämän "verotusautomaatin" käyttöön?

  VastaaPoista
 6. @Mitä kauemmas tosiasiat etenevät tietokonemalleistaan,sitä hurjemmiksi käyvät ilmateologian laitosten ja median ennusteet, "Lappi lämpenee 8 astetta"-tyyliin!

  VastaaPoista
 7. "Ilmastonmuutoksen vaikutuksia äärisäihin ja niiden aiheuttamiin kustannuksiin on kuitenkin vaikea arvioida tarkasti. Pohjoisessa, jossa lumi ja jää aiheuttavat suurimmat kustannukset liikenteelle, lumisateet saattavat ilmaston lämpenemisestä huolimatta lisääntyä. Etelä-Euroopassa merkittäväksi kustannustekijäksi voivat muodostua helleaallot, jotka vähentävät kävelyä ja pyöräilyä ja lisäävät moottoriliikennettä. Lisäksi hiekka- ja pölymyrskyjen todennäköisyys kasvaa kuivuuden lisääntyessä ja maaperän löystyminen nostaa maanvyöryn riskiä silloin, kun helleaallot yhdistyvät niitä seuraaviin rankkasateisiin."

  VTT:n sivulta kopsattu. Ihan jokainen "äärisää" on tuttu historiasta ja ne nyt vaan kuuluu ilmastoon.
  Lisäksi sanat "saattavat kuulua", "voi muodostua", "hyvin todennäköisesti" jne osoittavat että nekään ei tiedä pätkääkään, kunhan arvailevat pleikkarimallinnosten huuhaa tuloksia.
  VTT taitaa haluta että budjettia kasvatetaan niinkuin ilmateologianlaitoksen budjettikin. Eli päästä isompaa kakkua syömään ja toi on melko varma konsti kun poliitiikko on tyhmä laumaeläin jota on helppoa taluttaa katastrofiuutisilla.

  VastaaPoista
 8. NO LOELZ ja LOL ja LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL ja TROLOLOLOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Ai NASA (joka on täysin (republikaanien talutusnuorassa) on luotettava tietolähde?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!? Naurettavaa, että joku jaksaa vielä kiukutella ja väittää vastaa. No jokaiselle teinille, ilmastoänkyrälle ja persulle suotakoon hupinsa. Ilmastonmuutos on tosiasia niinkauan kuin näytät JOURNALartikkelin (ei mitään nettipelleilyjä vaan tutkijoiden vertaisarvioinnin läpikäyneen artikkelin, joka on todettu vähintään väitöskirjatasoiseksi) jossa väitös kumotaan. Siihen asti: onnea jatkossa :D TROLOLOLOLOLOOLOOOOOOOOO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tässä mainio näyte teinin kirjoituksesta kaikkine hienoine LOLleineen.

   Poista
 9. Ai että se, että Hansen hyppää laittomissa(mitä väliä onko laiton vai laillinen) tapahtumissa Greenpeacen ihmisten kanssa tekee hänen väitteistään epäuskottavia? :D :D :D Oletko tosissasi? :D :D :D :D :D Kannattanee tutustua ihan vaikka alkuun Wikipediaan ja argumenttivirheitä käsittelevään artikkeliin. No hei mutta sehän on varmaankin Vihreiden kirjoittama. En tutustu. :D Ei jumanlavit. Vuoden naurut. Ehkä kahdenkin. Maailman paras blogi ikinä. Jes.

  VastaaPoista
 10. @Anonyymi(kaksi viimeistä eli sama)

  Hyvähän se,että naurattaa,nauru pidentää ikää wanhan kansanviisauden mukaan:).

  NASA republikaanien talutusnuorassa? Mutta NASA:n ilmastoyksikön James Hansenhan koko humpan aloitti?

  Blogissani on pian neljän vuoden aikana esitetty satoja vertaisarvioituja ilmastokriittisiä tutkimuksia. Joskus lainaan myös maailman valtamedioita,ne eivät aina ole tieteellisessä mielessä puolueettomia,aivan kuten eivät "vihreän" mediankaan.

  LOL-merkin runsas käyttö viittaisi nk. "Tiede"-lehden kommentoijaan nimimerkillä "Spin0",jota joskus taisin kutsua "tuplanollaksi". No,pyydän nyt anteeksi tuota, "tripla":han sen olla pitää ;=).

  VastaaPoista
 11. Aika hieno kirjoitusasu tolla "anonyymillä" kommentoijalla. Lieneeköhän jo päässyt ala-asteelta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt, arvioisin kyseisen "anonyymin" kirjoittajan suorittaneen koko perusasteen mukautettuna pieryhmässä, toisen asteen hojksattuna pienryhmässä, valmistunut mukautetuilla arvosanoilla ja nykyään töissä virheät ry:ssä ympäristö- ja ilmastoasiantuntijana. Eikä edelleenkään "anonyymin" luki- ja kirjoitustaidottomuudesta ole mitään sanottavampaa haittaa tehtävän hoidossa!

   Poista
 12. "Ilmastonmuutos on tosiasia", kuten esimerkiksi maankohoaminen Suomessa tai maanjäristys Japanissa ovat myöskin tosiasioita! Mutta yksikään ei ainakaan vielä ole todistettavasti ihmisten aiheuttamia, vaikka välillä saa "kuulla ja luulla" näidenkin olevan ihmisten aiheuttamia!

  VastaaPoista
 13. Ilmastohuijauskin voisi liittyä tähän? Nyt alkaisi olla sopiva aika tälle, adressi on muuten kerännyt 12 tunnissa 1 000 allekirjoitusta.

  http://www.adressit.com/allekirjoitukset/vetoomus_jyrki_kataisen_erottamisesta/start/1620

  Tuolta löytyisi vielä lisätietoa Kataisen asiakirjaväärennöksestä, mukaanlukien KRP:n esitutkintapöytäkirjat:

  http://jyrkikatainenvalhe.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Tietääkseni ilmasto on muuttunut koko maapallon olemassa olevan historiansa aikana suuntaan tahi toiseen. Ja kas! Nyt joku (gore?) keksi sen olevan ihmisen SYYTÄ ja ihminen siitä MAKSAKOOT. Vielä kun nämä ilmastohumpalla kerätyt rahat olisi edes jonkinlaisessa kontrollissa, että käytettäisiin ns. ilmastonmuutoksen torjuntaan, eikä Al Goren kukkaron nyörejä venyttämään. Vaan valvooko kukaan minne nämä Co2 eurot valuu?

  VastaaPoista
 15. Huh, mikä tekemisen taso. Eikö tätä kiukkua ja energiaa voisi käyttää johonkin turhaan, vaikka maailman parhaasta bändistä kiistelemiseen. Luulenpa, että te salaliittoteoreetikot olette hieman liian katkeraa porukkaa arvioimaan näitä asioita puolueettomasti. Ja vaikka lopulta osoittautuisi, että ollette oikeassa, teidän elämänne olisi silti yhtä kurjuuttu: vaimo jättänyt, lapset vihaa, työkaverit ei arvosta, koira huonosti koulutettu, bensa liian kallista, palkka on pieni, ura ei etene jne.

  VastaaPoista
 16. @Salaliitoteoreetikkojen elämä on varmaan paljon jännempää,kuin tällaisen ilmastokriitikon,joka joutuu tukeutumaan "laitostieteeseen".

  VastaaPoista
 17. Hauska juttu kun tuossa vasemmanpuolisessa käppyrässä on nähtävissä nuoseva trendi 1950-luvulta lähtien.

  VastaaPoista
 18. @Lämpötilahan hieman nousi 1970-luvulla 1995 asti,josta lähtien trendi on ollut laskeva,tilastollisesti merkittävää lämpenemistä ei ole tapahtunut 17 viime vuoteen. Lämpötila laski 1940-70,jolloin CO2 kasvoi eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosittainen vaihtelu on sen verran rankkaa että voi olla vaikea nähdä keskipitkän aikavälin trendiä. Selvemmän kuvan saa, kun katsoo ns. liikkuvaa keskiarvoa: http://www.aussmc.org/documents/waiting-for-global-cooling.pdf
   Kaikki käyrät nousevat, myös 1998 jälkeen.

   Poista
 19. @"Vale,emävale ja tilasto". Ilmiötä,jossa ei ole mitään selvää trendiä minnekkään päin,voidaan tulkita miten halutaan. Ikävintä on,jos sen perusteella tehdään kalliita päätöksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo yleinen heittosi ei liittynyt enää mitenkään näihin trendeihin. Todistusaineisto aiheesta taisi loppua. Ja eikö koko blogin aihe ollut tilastot?

   Poista
 20. @Asia selvä,kiitos kommentistasi;)!

  VastaaPoista