tiistai 19. kesäkuuta 2012

"Gone with the Wind"

LÄHDE "The American Wind Energy Association estimates that 10,000 jobs will be lost by September — primarily among manufacturers of wind turbines and components facing a dearth of orders for next year. By the end of the first quarter of 2013, the industry will have shed about 37,000 jobs without quick action on a PTC renewal, according to a widely cited study AWEA commissioned from Navigant Consulting. The industry estimates it employed about 78,000 people at the beginning of this year" USA:ssa halutaan tuulivoiman tukemisen loppuvan vuoden loppuun mennessä, josta seurauksena valtava työpaikkojen kato "vihreästä teknologiasta". Britannia harkitsee samaa vuonna 2020,tosin hieman eri perustein, siellä uskotaan sen silloin olevan kannattavaa ilman tukiakin: Daily Mail Aikalailla erilainen käsitys rapakon eri laidoilla. Mutta on muistettava,että Britannian hallituksen tieteellinen neuvonantaja, prof. King on todellinen ilmastotalebani,joka on lausunut mm., että "jokainen joka ei usko ilmastonmuutokseen,on hullu". Todella tieteellistä. USA:ssa vihreän teknologian projektit,presidentti Obaman ajamat,ovat rajussa vastatuulessa. Ja mitä USA edellä, sitä Wanha Eurooppa perässä.

1 kommentti:

  1. "jokainen joka ei usko ilmastonmuutokseen,on hullu". Kyllä minä uskon ilmastonmuutokseen, mutta en ihmisen aiheuttamaan. Olettaisin, että ilmasto on ja on aina ollut luonnostaan muuttuva.
    Ilmeisesti, tämän Kingin mukaan minut voidaan diagnosoida tuon ensimmäisen lauseen perusteella hulluksi! Mikä tai mitä lääkkeeksi?

    VastaaPoista