sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Vastineita,joita Helsingin Sanomien ilmastomafia ei julkaissut (2)

Ja tässä toinen tuoreimmista: Ensinnä Satu Hassin kirjoitus,johon vastineeni alla: http://img821.imageshack.us/img821/2750/img026psh.jpg Vastine Satu Hassille Hide DetailsFROM: Hannu Tanskanen TO: hs.mielipide@hs.fi Message flaggedFriday, June 15, 2012 6:33 AMPyydän tilaa vastineelle:VIHREÄT TYÖPAIKAT TUKITYÖLLISTÄMISTÄEuroparlamentaarikko Satu Hassi väittää (HS 15.6.2012), että vihreät työpaikat ovat todellisia. Tuosta otsikosta on vain jäänyt yksi sana pois, "rahareikiä".Vihreän tai nk. uusiutuvan teknologian työpaikat kestävät tasan niin kauan,kuin veronmaksajien tuhdit tukiaiset riittävät.Yhdysvallat,jossa ollaan hieman edellä näissä asioissa, maa mm. karsi päästöjään enemmän kuin Kööpenhaminan sopimus edellytti,on oiva esimerkki tästä. Rikas osavaltio Kalifornia, ideaalinen sekä aurinko- että tuulivoimalle, investoi näihin hullun lailla "governaattori" Schwartzeneckerin aikana. Nyt osavaltio on konkurssissa ja "uusiutuvat" edustavat vajaata prosenttia energiantuotannosta, biopolttoaineet mukaanlukien.Vasta meni vuoden toimittuaan konkurssiin presidentti Obaman lempilapsi, valtava aurinkovoimayhtiö "Solyndra", jota oli tuettu miljardilla verodollarilla. Kaksi sähköauton valmistajaa, Tesla ja Fisker Karma kumpikin saivat verotukiaisia puoli miljardia taalaa ja muutama kymmentä autoa on myyty superrikkaille, viimeksimainittu jopa raivostutti ammattiliitot tuomalla työpaikkansa Suomeen. Tuulivoimaloiden valmistaja Suomessa löi juuri hanskat tiskiin ja sähköautojen litiumakkuja valmistava Eurobatteries hääti väen pihalle vuoden toimittuaan.Tanska, tuulivoiman Eldorado ja EU:n ilmastotalebani Connie Heedegaardin kotimaa,huomasi yllättäen, että tuulivoima ei vähentänytkään hiilipäästöjä ja osti kiireesti lisäsähköä Nordpoolista, jotta voi tilastokikkailulla todistaasen "puhtauden". Nythän Heedegaardin lentoliikenteen hiilivero on jo johtanut kauppasotaan, jota EU ei voivoittaa, Venäjä karsii jo Finnairinkin ylilentolupia elintärkeästä Kauko-Idän liikenteestä.Ja vihreiden energiapolitiikkakin tuntuu olevan yhtä sabotaasia, rohkaistiin biopolttoaineisiin ja kun ne tulivat,vastustetaan niitä. Nevadassa valmistui maailman suurin aurinkovoimala ja luulisi vihreiden olleen tyytyväisiä. Vielä mitä, nyt he valittavat, että aurinkopaneelit häiritsevät kilpikonnien kosiskelua.Hannu T TanskanenVapaa tiedetoimittaja

12 kommenttia:

 1. Johtuneeko asenneviasta, kun en viitsi lainkaan lukea näitä paria viimeistä viestiä johtuen kappalejaon ja muutaman tarpeellisen välilyönnin puuttumisesta... Tähän saakka asia ei ole häirinnyt, koska kirjoitukset ovat olleet miellyttävän lyhyitä ja ytimekkäitä.

  VastaaPoista
 2. @Ei,vaan Googlen softaviasta,jota eivät viitsi korjata. Kun homma "uudistettiin",sen jälkeen on sama kuinka kirjoitan,kaikki tulee lopullisessa tekstissä yhteen pötköön. Ja Googleenhan ei mitenkään saa yhteyttä valittaakseen,jos nyt ikinä vastaisivatkaan.
  Voin vain pahoitella ja yrittää lyhentää tekstejäni.

  VastaaPoista
 3. @Näet nämä samat kommentit hieman selvälukuisempana myös Uuden Suomen blogissani:

  Uusi Suomi-blogini

  Siihen on linkki myös sivun oikeassa laidassa "linkkiluottelossa".

  VastaaPoista
 4. EU komissaari Gunther Oettingen tullee ehdottamaan
  tukien poistamista aurinko ja tuulivoimalta!!
  Kirjoittaa Frankfurter Allgemeine Zeitung

  The climate scam sivuilta maj27

  VastaaPoista
 5. Mitä jos siirtyisit Bloggerin käyttäjäksi? Siellä näyttää asettelu toimivan.

  VastaaPoista
 6. eikun hetkinen... Ruukinmatruunalla toimii kappalejako! Ja sama alusta. Hmm. Tässä täytyy olla jotain eroa asetuksissa.

  Ei näitä tarvi julkaista, ne on juttelua sinulle.

  VastaaPoista
 7. Satu Hassi entisenä vasemmistolaisena tietää varsin hyvin, miten ennen paratiisissa pystyttiin luomaan työpaikkoja, tuottamatta mitään!
  Ehkä hän ajattelee samalla lailla näistä "virheistä työpaikoista"?
  Taidat Hannu saada helpommin VR:ltä veturin ilmaiseksi lainaan, kuin hesarin julkaisemaan kirjoituksiasi!

  VastaaPoista
 8. En ymmärrä,kuinka vika kappalejaossa voisi olla lähtöisin minun koneeltani,siis jos se toimii muissa Google-blogeissa?

  @kyl

  Aivan. Tuskin saan julki kirjoituksiani hesarissa,asetan toivoni siihen,että sielläkin ehkä on joku "kapinallinen" tai sitten tuon taannoisen tuulimyllykommenttini julkaisu oli pelkkä työtapaturma,kesäharjoittelijaa ei oltu kenties valistettu,että Tanskanen on sitten erkonkirouksessa.

  VastaaPoista
 9. Erkkokin otti ja kuoli.. saa nähdä miten linja muuttuu vai muuttuuko lainkaan.

  Eikö Hassi ole tekniikan lisensiaatti? Jos on, niin millä lihaksilla hän on tämän tittelin hankkinut?

  VastaaPoista
 10. @Anonyymi (viimeisin)

  En usko,vihermafia valloitti lehden jo edellisen päätoimittaja Janne Virkkusen aikana,kuten Iltalehden vanha kommentaattori Tuomas Keskinen sanoi. Jannen aika kului lakerikenkien kiillotuksessa Linnan juhliin ja siinä välissä vihreät ja prekariaatit valtasivat lehden. Jannelle tuli ajolähtö "johtokunnan määräämiin erikoistehtäviin",joka suomeksi tarkoittaa tuolla tasolla kengänkuvaa. Yleensä ostetaan lohdutukseksi joku neuvoksen titteli,mitä lienee Janne tehnyt, kun ei saanut,vain valtion lehtipalkinnon äsken.

  Satu Hassi: Niin olen kuullut,on milloin mikäkin. Vihreiden nippuväikkäreitä yliopistopiireistä kuulemani mukaan hyväksytään liukuhihnalta ja kertoipa eräs HY:n emeritus minulle, ettei Taalaksenkaan väikkäriä vastaväittäjä hyväksynyt,mutta "jotenkin tiedekunta sai sen läpi".
  Come ci, come ca.

  VastaaPoista
 11. Oletko kokeillut joitakin html-koodeja, en muista enää mitä kaikkia niitä on mutta voisin kuvitella että jokin niistä voisi tuottaa halutun kappalejaon.

  http://www.quackit.com/html_5/tags/

  VastaaPoista
 12. kokeile käyttää tägiä < br > rivinvaihtona.

  VastaaPoista