perjantai 1. kesäkuuta 2012

WWF ei ansaitse lahjoitustasi

Der Spiegel Saksalainen laatulehti Der Spiegel paljastaa kylmiä tosiasioita WWF:stä, sen saamista suunnattomista rahasummista ja vähäisestä vaikutuksesta edustamaansa alaan. Kuten muistamme, WWF siirtyi myös ilmastouskovien leiriin, siellähän suuri raha pesi ja väitti valheellisesti jääkarhuja uhkaavan sukupuuton sekä Himalajan jäätiköiden sulamisen. IPCC otti WWF:n tarinan, joka perustui vuoristo-oppaiden kertomuksiin ja yhden tuntemattoman tutkijan lausumaan, sellaisenaan sivuilleen, yhtään tutkimusta asiasta ei ollut. WWF ei todellakaan ansaitse lahjoitustasi!

13 kommenttia:

 1. Vapahtaja taalas taitaa olla tuon lauman kotimainen kärki.
  Vähän tässä hämmästelen että moinen maailmanlopun saarnaaja voi olla ilma"tieteen"laitoksen, jonka pitäisi antaa objektiivista tietoa "huomisen" säästä, johtoporsaassa?

  VastaaPoista
 2. Nettisivunsa ei mainitse Taalasta:

  wwf.fi

  Onko sinulla muuta tietoa?

  VastaaPoista
 3. http://ilmatieteenlaitos.fi/cv-petteri-taalas
  "Suomen WWF, hallituksen jäsen 2005-"
  Ei tuon enempää.

  VastaaPoista
 4. Hyvä huomio, ilmatieteen laitoksen tehtävä on antaa tietoa lähiviikkojen säästä eikä ottaa kantaa ilmastomuutokseen.

  VastaaPoista
 5. Kas,niinpäs onkin! (Anonyymi I)

  Lähisää on niin vaikea,0,05 C-asteen tarkkuudella ennustus 100 vuoden päähän sen sijaan sujuu. Useimmat meistä eivät ole enää protestoimassa,jos väärin mallinnettu (Anonyymi II)

  VastaaPoista
 6. Ja Tukholmassa on tänään ollut kylmempää kuin jouluna 5 astetta iltalehden nettiversion mukaan, ilmasto lämpenee.

  VastaaPoista
 7. Jahas Taalas on siis ympäristöaktivisti. Minusta tuo on kyllä raskauttava tieto. Ympäristöpoliittinen painostusjärjestö on siis saanut oman miehensä IL:n johtoon. Voiko WWF:n kätyriltä odottaa muuta alrmistisista valehtelua?. Tästä tulee nostaa iso mekkala!

  VastaaPoista
 8. Minulla on muistikuva,en ole aivan varma enää matkan päästä,että Taalas olisi ollut eräs Himalaja-raportin laatijoista?

  VastaaPoista
 9. Vapaassa maailmassa on käytössä termi Obamabot, jolla tarkoitetaan Obaman kannattajaa, joka kannattaa Obamaa, vaikkei tiedä mitään Obaman politiikasta.

  http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Obamabot

  "Mary shared her concern about a recent confrontation by an Obamabot that she encountered as she silently wore another candidate's pin. The Obamabot, called Mary a "war monger" and "racist pig" though Mary gave no indication of her opinion. Mary attempted to reason with the Obamabot, but her effort was met with talking points, slogans, angry accusations and insults."

  Samat ihmiset erityisesti Suomessa ovat Ilmastobotteja,jotka ovat valmiita hyökkäämään kenen tahansa hiemankin skeptiseltä vaikuttavan ihmisen kimppuun samoin keinoin.

  Ilmastobot voisi olla siis termi, jota kannattaisi soveltaa meitä johtamaan pyrkivistä Leo Straniuksista ja kumppaneista.

  VastaaPoista
 10. Aina kun rupean puhumaan ilmastonmuutoksesta niin ensimmäinen argumentti on "ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on tieteellinen fakta". Tieteellinen fakta, kiss my ass. Tieteessä ei ole muita kuin suoraan havaintoihin perustuvia faktoja, kaikki muu on teoriaa, ja kasvihuoneilmiöteoria on vieläpä todella heikko ja kiistelty.

  VastaaPoista
 11. Harva asia täyttää niin tarkoin uskonnon määritelmän,
  kuin ilmastonmuutosusko, "uususko",kuten norjalainen nobelisti Ivar Giever kuvaa sitä. Viime vuonna aivan liian varhain (ikäiseni) poismennyt Harvardin lääkäri ja antropologi sekä maailmankuulu tieteiskirjalija Michael Crichton puhui "ihmiskunnan tarpeesta katastrofeille",jota viherterroristien kopla hyödyntää.

  VastaaPoista
 12. Viherpeipposten todellinen päämäärä: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=3938

  Tai tästä suoraan alkuperäinen lähde: http://www.prisonplanet.com/bilderberg-puts-finishing-touches-to-carbon-tax-agenda.html

  Nuo puheet saattavat tuntua vähän huuhaalta, mutta pelottavaksi asian tekee se, että tähän aiheeseen liittyen ne ovat vuosi vuoden jälkeen osoittautuneet todeksi... Eli näyttää siltä, että ollaan askel lähempänä Al Goren todellista päämäärää.

  VastaaPoista
 13. Laitoin linkin helpommin luettavaan muotoon:

  Verkkomedia

  En ota kantaa Bilderbergiin ym.,mutta ilmeistä on nyt,kun hallitukset ovat keksineet "ilmastonmuutoksesta" kätevän verotusautomaatin,että siitä tulee ikuinen,aivan sama mitä tutkimus kertoo.

  VastaaPoista