keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Vaalimainokseni tänään 17.10.2012 Vihdin Uutisissa

Vihdin Uutiset 17.10.2012 (ei voi ladata suoraan)

9 kommenttia:

 1. Vaimo lupasi äänestää sellaista, joka ajaa katosta Ojakkalantien ja Honkatien risteyksessä olevalle bussipysäkille. Puuttuu niitä kyllä muualtakin ja suurin osa olemassaolevista on häpeäksi Vihdille.

  VastaaPoista
 2. Asiallinen ja lyhyt. Lyhyestä virsi kaunis. En voi äänestää sinua, koska asun täällä kaukana maaseudulla, Turussa. Muuten olisin voinut harkita.

  VastaaPoista
 3. Täältä tulee yksi vaatimaton insinööriääni Nummelasta, kun perustelet seuraavan olevan epätosi: n. sadan vuoden ajan päästetään ilmakehään triljoonatsiljoona tonnia sinne kuulumatonta (kuuluis pysyä maan alla, ja pysyiskin ellei ihminen sitä sieltä kaivaisi) co2:sta. Ja tällä sitten ei ole mitään merkitystä ilmakehään? Morjens.......

  VastaaPoista
 4. @Nummelan ääni

  Jahas,kiva että kotikunnastakin luetaan;)!

  Nyt,mistäs luulet sen hiilen sinne maan alle tulleen fossiilisten muodossa? Teoria sanoo,että muinaisista
  kasvi ja eläijätteistä. Se hiili on siis jo ollut ilmakehässä. Mm. kambrikaudella jotain 500 miljoonaa vuotta sitten ilman CO2-pitoisuus oli 20-kertainen nykyiseen verrattuna.

  Luonnon omat ilmiöt tuottavat sitä moninverroin enemmän, ihmisen osuus jää noin kolmeen prosenttiin, tulivuoret, mätänevä kasvisaines yms. Yksi kunnon tulivuorenpurkaus tuottaa ilmaan hiilidioksidia saman, minkä ihminen koko olemassalonsa aikana.

  Hiilidioksidin aiheuttama infrapunasäteilyn pidätys on prosentin luokkaa, nykyisellä tuo absorptio on jo kyllästysrajalla, lisä CO2 ei pidätä säteilyä yhtään enempää. Alarmistien vesihöyryn muka vahvistava vaikutus on todistettu päinvastoin olevan negatiivinen.

  Tässä faktat,"ilmastonmuutos" (antropogeeninen eli ihmisperäinen) on vain viheragenda, 100% huijausta,mutta sillä rahastetaan sinua tuhdisti.

  VastaaPoista
 5. Väite (Tanskanen):
  Yksi kunnon tulivuorenpurkaus tuottaa ilmaan hiilidioksidia saman, minkä ihminen koko olemassalonsa aikana.

  Totuus:
  "Islannissa purkautuvasta Eyjafjöll-tulivuoresta vapautuu asiantuntijoiden arvioiden mukaan 150-300 000 tonnia hiilidioksidia joka päivässä. Määrä vastaa suuruusluokaltaan Suomen päivittäisiä CO2-päästöjä."

  Tämähän oli aika iso pamaus. Eli vastaa yhden päivän SUOMEN CO2-päästöjä. Kirjoitat mitä sattuu. Menetit ääneni.

  VastaaPoista
 6. @Njummelan ääni

  Ja Eyjafjöll on ainoa toimiva tulivuori maailmassa?
  Ei, kuule niitä on satoja jos ei tuhansia! Eivätkä tulivuoret ole ainoita,on ihan tutkittu,että vesivoimalan patoaltaan vaihtelevan vedenpinnan ansioista hajoava kasvisaines voi tuottaa enemmän hiilidioksidia kuin vastaavan tehoinen hiilivoimala.


  En odottanutkaan ääntäsi;).

  VastaaPoista
 7. Heliumpalloni ei nyt käänny puoleesi näissä vaaleissa, valitan.

  VastaaPoista
 8. @Anonyymi

  Niin,heliumpallokeskustelu oli oiva esimerkki nk. "Tieteen" kvasitieteestä,aviisin nimi on häpeä tieteelle!

  VastaaPoista