maanantai 26. marraskuuta 2012

Turhapurot Dohassa

Kokeillaan tässä välillä pelkällä tekstillä Samsung Galaxy 2:lla. Ilmastohihhulit lähes kahdesta sadasta maasta ovat siis aloittaneet taas kahden viikon tropiikkilomailun Dohassa Quatarissa. Etukäteen jo todettiin, ettei mitään sovittavaa ole, mutta kiva ottaa aurinkoa vihertovereiden kanssa veronmaksajien kustannuksella. Iloisena uutisena kuulimme, ettei ilmastouskon järjestö IPCC ole kutsuttujen listalla.

4 kommenttia:

 1. @Off-topickina kysymys blogin lukijoille:

  Näkyykö teillä edelleen tämän blogin juokseva Neocounter-kävijälaskuri? Minä menetin sen tämän Androidin kanssa. Sitemeter-
  laskuri onneksi jäi.

  VastaaPoista
 2. Neocounter jossa on lipun kuvia näkyy.
  Kannattaa asentaa blogger editoriksi esim.
  Blogger Droid google playstä.
  https://play.google.com/store/apps/details?id=and.blogger&feature=related_apps

  VastaaPoista
 3. Taisi olla Kööpenhamina 2009, kun i.kokous alkoi ja talvi siinä samalla, niin taisivat päättää tuolloin, että ei helvetissä noin kylmässä paikassa enää ikinä kokoonnuta!
  Luonnollisestihan ei tule kysymykseenkään mikään videoneuvottelu, koska sehän kuluttaisi sähköä! Parempi olla "nenätysten", niin säästyy luonto!

  VastaaPoista
 4. @kyl

  Joo, tuskinpa on sattumaa, että meetingit ovat aina talvella ja jossain lämpimässä. Loistoloma, viiden tähden hotellia ja business-luokan lentoja huonommat eivät tietenkään tule kysymykseenkään, kansan kustantamana.

  VastaaPoista