maanantai 10. joulukuuta 2012

YLE:n ilmastouskon rykäisy

Dohan turhapurojen lomailu päättyi tuloksetta, minkä jokainen tiesi etukäteenkin ja kaikki järkimaat, kuten USA,Japani. Kanada jne. kieltäytyivät Kioton sopimuksen jatkosta. Mukaan tulivat vain ne 15%, jotka odottavat rahan lapiointia itselleen agendalla. YLE tv1 jatkoi eilen illalla tuubaa, ensin "luontodokumentti", jossa jokaisen aavikkokirpun ja suoröntsikän makuupaikan muutos johtui "ilmastonmuutoksesta". Yritin laskea, kuinka monta kertaa "ilmastonmuutos" mainittiin tuon 45 minuutin aikana, mutta menin sekaisin jo viidenkymmenen jälkeen. Uutisissa sitten totuuksia laukoivat silmät kiiluen Luontoliiton Leo Stranius, "Maan ystävien" (minkä maan?)eukko ja uskonproffa Kulmala. Leo Straniushan,kuten muistamme, äsken kylmän tofusalaatin nauttimisen ohessa vaati kaikkien Suomen lämpövoimaloiden ja teollisuuden sulkemista "jotta maapallo pelastuisi".

4 kommenttia:

 1. Harmittaa, että ruutuun päästetään aina nämä ulkoparlamentaariset "asiantuntijat" parhaaseen lähetysaikaan, uutisiin. Eikä toimittaja mitenkään aseta hankalia kysymyksiä näille (vrt PerSu:jen haastattelut!). Mutta olihan hiljattain tehty tutkimus "sopulien" puoluekannatuksesta": 75% ovat punaviher-ituhippejä - lienee turha odottaakaan parempaa.
  Uusin uutinen 6.12. sähkönkulutuksen huipusta ei painane näille tuulivoimapropelipäille missään..

  VastaaPoista
 2. Merikilpikonnat ovat 150 miljoonan vuoden olemassaolonsa aikana kestäneet niin jääkaudet kuin kuumatkin jaksot, mutta nyt "ihmisen aiheuttama", hädin tuskin mitattavissa oleva, lämpeneminen koitunee niiden kohtaloksi, koska munista kehittyy ainoastaan naaraspoikasia.
  Ylen propagandaa osoitteessa
  http://areena.yle.fi/tv/1730445

  VastaaPoista
 3. @Vastaavaahan on tuo väite korallien tuhosta hiilidioksidin/lämpenemisen johdosta. Korallit syntyivät kambrikaudella 500 miljoonaa vuotta sitten, jolloin CO2-pitoisuus oli kaksikymmenkertainen ja keskilämpötila 10 C astetta korkeampi.

  VastaaPoista
 4. Tiesin, että huomaat myös korallijutun.
  Minusta on vastenmielistä, että verorahoillamme Yle suoltaa tuollaista paskaa luontodokumenttina katsojille, joista suurin osa ottaa sen todesta, koska "valtion virallinen tiedotuskanava".

  VastaaPoista