lauantai 7. huhtikuuta 2012

Uusi tutkimus: Maan radan muutos 55 miljoonaa vuotta sitten vapautti hiilidioksidiaDaily Mail


Alarmistit ovat kautta aikain yrittäneet väärentää sitä tosiasiaa,jota jäätikköporaukset Antarktisessa todistavat, lämpötila nousi ensin, sitten vasta hiilidioksidipitoisuus kahdeksansataa-tuhat vuotta myöhemmin. Sehän ei sovi ollenkaan teoriaan CO2:n lämmittävästä vaikutuksesta, on vallan päinvastoin. Nyt uusin tutkimus todistaa Maan radan muutoksen 55 miljoonaa vuotta sitten nostaneen maapallon keskilämpötilaa 5 C asteella ja se aiheutti arktisen jäätiköiden sulamista ja hiilidioksidin vapautumista permafrostista. Tiedelehti Nature´n kerrotaan julkaisevan
tulevassa numerossaan tutkimuksen,joka päinvastoin todistaisi hiilidioksidin tulleen ensin ja lämpenemisen sitten,mutta ei vielä näy?

7 kommenttia:

 1. @Korjaus:

  Kas, onhan se siellä kuitenkin,nettiversioni tuli juuri edellä kirjoittamani jälkeen. Tähän on varmaan meillä skeptikoilla kommentoitavaa?

  NATURE

  VastaaPoista
 2. Kyllä se nyt Hannu meni ihan niin, että maapallolle tulleet alienit pössyttelivät tänne hiilidioksidia, ja ilmakehän paineen muutos sai maapallon radan muuttumaan. Näin todistan uudessa pihaltani löytyneellä kastemadolla vertaisarviottamassani tutkimuksessa. Itse asiassa vertaisarvioitin tutkimuksen myös sadalla kreikkalaisella verovirkailijalla, onko sinulla esittää parempaa (vertaisarvioidumpaa) tutkimusta aiheesta?

  Äläkä rupea pölöttämään mistään fysiikan laeista, ne eivät ole pätevä syy kritisoida Vertaisarvioitua tutkimusmateriaalia, joka edustaa aina absoluuttista totuuttaa.

  VastaaPoista
 3. @Anonyymi

  Täyttää kaikki Peer Review-ehdot.

  VastaaPoista
 4. Tiivistelinpä Willis Eschenbachin Shakun-tutkimuksen kritiikkiä tänne: http://ilmastorealismia.blogspot.com/2012/04/kun-hiilidioksidi-osoittaa.html.

  VastaaPoista
 5. Kannattaa lukea artikkeli loppuun. Siinähän nimenomaan varoitetaan hiilidioksipitoisuuden nousun aiheuttavan lämpenemistä. Nykyinen hiilidioksipitoisuuden kasvu nostaa lämpötilaa ja sulattaa ikiroutaa. Ikiroudan sulaminen taas vapauttaa hiilidioksidin, joka voi aiheuttaa samanlaisen lämpötilan nousun kuin 55 milj, vuotta sitten.

  VastaaPoista
 6. @Anonyymi

  Maapallon radan muutos silloisen ilmastomuutoksen aiheutti, ei hiilidioksidi. Muutokset maapallon radassa ovat yleisen tietämyksen mukaan olleet pääsyyllisiä jääkausiin ja muihin pitemmän aikavälin jaksollisiin muutoksiin. Hiilidioksidilla tuskin on mitään vaikutusta ilmastoon, ainakaan lämpötilat muilla aurinkokunnan planeetoilla eivät tue kasvihuoneilmiöteoriaa.

  VastaaPoista