tiistai 5. helmikuuta 2013

Olenpa vaarallinen mies Uudelle Suomelle

Olen useampaan kertaan yrittänyt keskustella nettilehti Uuden Suomen nk. "Puheenvuorossa" aivan asiallisesti, omalla nimellä ja sivistyneesti, useimmiten tieteestä/tekniikasta, mutta aina poistetaan. Lehdellä toki on oikeus valita kirjoittajansa, mutta ilman perusteluja (joita ei saa kysymälläkään) tehtynä se tuntuu mielivallalta ja jopa (poliittiselta?)diskriminaatiolta. Seuraava teksti kuitenkin tulee sisään yrittäessä: "The username HannuTapioTanskanen has been blocked"

3 kommenttia:

 1. Periaatteessa kai lehdellä on oikeus valita linjansa ja jättää sen vastainen aineisto julkaisematta. Asia muuttuu toiseksi heti jos lehti saa sentinkään minkäännäköistä lehdistö- yms. tukea, joka on veronmaksajilta ryöstetty.

  Vähimmäisvaatimus varmaan kuitenkin olisi, että lehti rehelisesti ilmaisisi puolueellisuutensa suunnan.

  - Pörri Orava

  VastaaPoista
 2. Säälittävää porukkaa. Nyt ne uhkailee oikeudella jotain foorumilleen nimelläni tunkeutunutta...no, haastakoon usari minut oikeuteen, jos haluaa avittaa pääsyäni eduskuntaan... ;-)

  VastaaPoista
 3. Lauantaina ihan päissään kirjoitin puutaheinää kahdelle kommunistinuorelle.

  Vielä on tili US:ssa tallella, tarkistin just. Ei ole edes varoitusta tullut e-mailiin, mutta toinen nuorista blokkasi mut.

  Minusta tuntuu, että ihan järkeviä ne on, ihan OK! Ainoa vika Suomen nuorisossa on, että systeemi on heitä harhauttanut.

  Kunnon nuoria, niille pitäis antaa hyödyllistä tekemistä.

  - buuri johannesbuurista -

  VastaaPoista