maanantai 8. huhtikuuta 2013

EU:n uusimmasta älynväläyksestä sadan miljoonan lisäkulut kaupalle

EU aikoo vaatia kauppojen kylmälaitteiden freonin vaihtamista hiilidioksidiksi, koska nykyinen kylmäaine on "monikymmenkertainen kasvihuonekaasu". Tämä aiheuttaa kaupan edustaja aamun radiossa kertoman mukaan jopa sadan miljoonan lisäkulut ja kukapa muu sen maksaa kuin kuluttaja hinnoissa. Aikoinaan vaihtoa perusteltiin otsonikerroksen tuholla, joka on nyttemmin asetettu kysymyksenalaiseksi, ja paljonko nyt suljetuista systeemeistä muka vuotaa kaasua ilmaan?

2 kommenttia:

  1. Nyt alkaa olla viimeinen hetki vaatia uusia investointeja ja säädöksiä väitetyn ilmastonlämpenemisen torjumiseksi. Mittausdata alkaa vääjäämättä osoittaa maapallon jäähtymisen merkkejä hälyttävän monissa paikoissa. Ennusteet kiihtyvästä lämpenemisestä eivät pidäkään paikansa.

    Onneksi poliittiset päättäjät uskovat aulaajien lauluja vielä muutamia vuosia, joten Suomenkin talous saadaan lopullisesti romutettua ilmaston lämpenemisen torjuntaveroilla ja -investoinneilla. Eläköön hölmölän kansa ja sen hölmöt päättäjät.

    VastaaPoista
  2. Mistä näitä idiootteja riittää? Edellinen kommentoija kiteytti hyvin koko homman viimeisessä kappaleessa; Hölmölässä ollaan.

    VastaaPoista