torstai 15. elokuuta 2013

Hesarin ilmastouskoa on kuitenkin turhaa yrittää horjuttaa...

Tarjosin hesarille vastinetta Greenpeacen poleemiseen kirjoitukseen. Sanomattakin lienee selvää, ettei sitä julkaistu, edes vastausta ei saa päätoimittajalta kysymykseensä, miksi. Yhtään kriittistä kommenttia en ole nähnyt palstoillaan. Voidaan ilman epäilyksiä sanoa, että HS on nyt täysin ja ehdottomasti vihervasemmiston hallussa... Tässä tuo vastineeni: Pyydän tilaa vastineelle tai kommentille mielipiteeseen: ILMASTOTEOLOGIAN UHRIT Greenpeacen energia-asiantuntijoiden kirjoitus (HS 12.8.2013) "Vieraskynä"-palstalla vaatii hieman korjauksia tosiasioiden osalta. Kun alailmakehässä ei ole enää 17 viime vuoteen tapahtunut tilastollisesti merkittävää lämpenemistä, on maailmanlopulla peloittelu ennenaikaista. Tuo 17 vuoden jakso on ilmakehän fysiikassa tilastollisesti merkittävä Lawrence Livermoore-laboratorioiden tutkimuksen mukaan. Alarmistitutkijat keksivät uusia selityksiä aina, kun mitatut tosiasiat poikkeavat tietokonemalleista. Teollisuuden ja hiilidioksidin voimakkaimman kasvun vuosikymmeninä 1940-70 tapahtunut jäähtyminen selitettiin rikkiaerosoleilla, nyt keksittiin lämmön menneen syvälle meriin, joka jo perusfysiikan mukaan on mahdotonta. Rajut sääilmiöt eivät ole mm. NOAA:n sadan vuoden tilastojen mukaan suinkaan lisääntyneet, päinvastoin, elämme parhaillaan niiden suhteen keskimääräistä hiljaisempaa kautta, käsitys selittynee niistä uusisoinnin moninkertaistumisella. Merien pinnanousu ei ole maailman johtavan merenpinnannousun tutkijan, Tukholman yliopiston professori Nils-Axel Mörnerin mukaan kiihtynyt. 97% tutkijoista ei usko ilmaston lämpenemiseen, vaan 97% median lainaamista tutkijoista, konsensus on valtamedioiden, ei tutkijoiden. Saksan energiaratkaisut eivät suinkaan ole menestys, ydinvoimasta luopuminen ja tuulivoiman tukeminen on päinvastoin johtanut tilanteeseen, jossa Saksa ostaa ydinsähköä Ranskasta ja Tsekeistä ja Saksan eteläisten osavaltioiden johtajat rukoilevat Merkeliltä tukea uusien kaasuvoimaloiden rakentamiseksi, ruskohiilivoimaloiden lisääminen on johtanut hiilipäästöjen lisääntymiseen vähentymisen johdosta. Koko antropogeeninen, ihmislähtöinen ilmaston lämpeneminen alkaa tosiasioiden valossa tuntua "historian suurimmalta huijaukselta", kuten amerikkalaisen Weather Channel-ohjelman perustaja Joe Coleman sanoo. YLE:n taannoisen ilmastokriittisen ohjelman saama suorastaan hysteerinen vastaanotto medioissa viittaa pikemminkin uskontoon kuin tieteeseen. Hannu T Tanskanen Vapaa tiedetoimittaja, 2. varavaltuutettu, ympäristölautakunnan jäsen Vihdin Perussuomalaiset ry:n eurovaaliehdokas Sent from Yahoo! Mail for iPad

3 kommenttia:

  1. Hyvää tekstiä.

    Ei auta kuin yrittää jakaa näitä mediassa eteenpäin, että asia pysyy pinnalla.

    Huijaus paljastuu toki ennemmin tai myöhemmin, mutta eniten huolettaa mihin kuntoon tämä maa ehditään ajaa ennen sitä.

    Ikävää tässä on myös se, että ilmastouskonto vie pohjan oikeasti tärkeältä asialta eli todelliselta luonnonsuojelulta. Kun enemmistö kansasta katselee tulevaisuudessa ruostuneita tuulimyllyjä mitkä on hylätty luontoon ja joiden hinta on revitty heidän (meidän kaikkien) selkänahasta, voi myös oikea luonnonsuojelu (mitä vihervasemmisto ei edusta missään määrin) kokea ison inflaation.

    Mitä Hannu luulet, myös politiikassa olevana, ensi eduskuntavaalien puolueiden linjoista ilmastonmuutokseen?

    Vihervasemmistoa ei tässä tarvitse mainita, mutta lähinnä Kokoomuksen, Perussuomalaisten ja Keskustan linjat kiinnostavat. Puolueiden kotisivuillahan puhutaan ympäripyöreästi kaikkia miellyttäen. Kiinnostaisi tietää oma PUOLUEETON näkemyksesi asiaan.

    Suhtautuminen ilmastonmuutokseen taitaa minulla henkilökohtaisesti painaa eniten ensi vaaleissa ehdokasta valittaessa.

    -Byllis

    VastaaPoista
  2. Minun näkemykseni, joka ei ehkä ole aivan puolueeton taustastani johtuen, on, että ainoastaan perusuomalaiset suhtautuvat terveellä kriittisyydellä tähän huuhaahan, onhan sen Soinikin sanonut varsin suoraan..

    VastaaPoista
  3. Keskusta saa ainakin selkeätä hyötyä ilmastouskonnosta, heillähän on oma "bio-ohjelma". Hyöty tulee tietysti puun ja ruoan hinnannousuna.

    Kokoomus saa muutettua verotusta tasaveron suuntaan kun sähkö ja energian verotusta korotetaan..

    Hallituspuolueet saavat yleisesti syyn nostaa verotusta.

    Nämä tuli nopeasti mieleen.

    VastaaPoista