perjantai 11. joulukuuta 2009

Todellinen petos on CRU:n tietokonekoodissa !

"Missä helvetissä on ilmaston lämpeneminen?" (Kevin Tremberth, IPCC)


"Käytä Mann´in temppua !" (Phil Jones, CRU)


Ja tältä näyttää "Mann´in temppu", oikeisiin mitattuihin lukemiin lisätään "suolaus"
("fudge") ja kas, käyrä joka mittauksilla ei näytä mitään lämpenemistä, näyttääkin sitä nyt, bingo ! Ja vihreät bloggarimme kehtaavat edelleen väittää, että "lämpeneminen jatkuu". Oikea termi on: "Väärennös jatkuu".

(Ylempänä siis "lätkäjengin" "suolattu" käyrä ja alempana todellisten mittaustulosten mukaan tehty, lämpötilat ovat Uudesta Seelannista)


LÄHDE


"The emails and programmer comments have the advantage that anyone can understand them but -- as damning as the emails and comments are -- the real "smoking gun" evidence of fraud lies in the computer code used to produce the "statistics" that the CRU has published. They are not even "cherrypicked" statistics. They are a straight fraud. It's only by adding completely arbitrary and artificial "adjustments" to the data that they got their "hockey stick" -- thus making the CRU warming claims a complete and deliberate fraud -- an out-and-out hoax"

6 kommenttia:

 1. Alapuolella on lainaus Taloussanomista.

  http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2009/12/11/sarkozy-ja-brown-haluaisivat-tobinin-veron/200925489/12

  "
  Sarkozy ja Brown haluaisivat Tobinin veron

  Ranskan presidentti Nicholas Sarkozy ja Britannian pääministeri Gordon Brownin mukaan niin sanotulla Tobinin verolla voitaisiin kerätä rahaa ilmastonmuutokseen hillitsemistä varten.

  Talouslehti Financial Timesin mukaan Euroopan unionin johtajat yllyttivät kansainvälistä valuuttarahasto IMF:ää harkitsemaan maailmanlaajuista veroa Yhdysvaltojen vastustuksesta huolimatta.

  EU-maiden johtajat antoivat kaksipäiväisen huippukokouksen päätteeksi lausunnon, jossa sanoivat pitävänsä maailmanlaajuista veroa tehokkaana rahankeruuvälineenä.

  Britannian pääministeri Gordon Brown ja Ranskan presidentti Nicholas Sarkozy mainitsivat erillisessä lausunnossa, että veron avulla kerättyjä varoja voitaisiin käyttää ilmastonmuutoksen torjumiseen etenkin kehittyvissä maissa.

  Heidän mukaan vuoden 2020 rahoitus voisi tulla maailmanlaajuisesti rahatapahtumaverosta, ilmailun ja meriliikenteen päästöjen leikkaamisesta ja kansallisten päästöoikeuksien huutokauppaamisesta.

  http://www.ft.com/cms/s/0/aa162054-e65e-11de-bcbe-00144feab49a.html?nclick_check=1
  "

  Siis nyt tämä touhu rupeaa menemään liian pitkälle, ja kertokaa minulle, mihin maahan minun pitää muuttaa, että pääsen eroon tästä aivottomuudesta?

  VastaaPoista
 2. Sanokaa nyt hyvät ihmiset, miksi Suomen media ohittaa nämä asiat? Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?

  VastaaPoista
 3. "Syväkurkku", tiedonantajani ("ette uskoisi, kuinka korkealta") väitti, että hallinnon ja median välillä on sovittu, ettei Kööpenhaminan neuvotteluja "häiritä" tosiasioilla. Tämä alkaa kuulostaa uskottavalta !

  VastaaPoista
 4. Niin, Hannu, pitäisikö minun lähteä lipettiin Suomesta, kuten Kaptah mietti? Kiinaan, Intiaan, Yhdysvaltoihin, Etelä-Amerikkaan, vai...öö vaikka Venäjälle, Volgan suomalaisten oletettuun alkukotiin, kuten Permin oblastiin?!

  Ihan kuin tv-sarjassa Pako on se "Firma" joka on juonitellut ja toteuttanut kaikkea likaista peliä mitä sarjassa on näkynyt. Onko ilmastohuijauksessa samanlainen "Firma" kaiken takana?

  VastaaPoista
 5. Mihinkäs tätä maailmanlaajuista mielettömyyttä pakoon pääsee? Päättäjiämme viedän EU:ssa kuin pässiä narusta, siellä on vain Matti Vanhasen tapaisia "yes"-miehiä. Ei toivoakaan siitä, että saisimme itse päättää, maksammeko tämän hulabaloon kustannukset vai emme, se näkyy verolapussa ja hinnoissa, nyt päätetty on Vanhasenkin mukaan vain
  "pähkinöitä" lopullisista kustannuksista. "Voi olla 200, voi olla 400 euroa per lärvi", kertoo poliitikko, eli voi olla mitä tahansa, annamme Kööpenhaminassa avoimen shekin yhteiskuntamme ja länsimaisen elämänmuotomme tuhoa ajaville komplementtivärisille kommunisteille" !

  VastaaPoista