keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Median limboilla ei ole alarajaa: "Ilmastonmuutos aiheutti Haitin maanjäristyksen"LÄHDE

Juuri kun luulimme,ettei median ilmastolimboilla ole alarajaa, yllättää San Francisco Chronicle meidät väittämällä,että ilmastonmuutos aiheutti Haitin maanjäristyksen! Edes viitattu tutkija ei näin väitä, ainostaan,että eräät ihmisen aikaansaannokset saattaisivat laukaista jo odottamassa olevan järistyksen.

Päivän Iltasanomissa Ilmatieteen laitos myöntää,ettei se tiedä lähipäivien säästäkään mitään, tietokonemallit antoivat jopa 10 C astetta poikkeavia arvoja ...

ILTASANOMAT

2 kommenttia:

 1. Oletettu ilmastonmuutos ei aiheuttanut Haitin maan järistystä. Se aiheutettiin tarkoituksella HAARP-asella. Sama mikä on lintukuolemien takana:

  "Sillä se mihin HAARP pystyy eivät näille salaliittoteorioille naurajat pysty edes kuvittelemaankaan. Koska tällä virallisesti USA:n ilmavoimien ja Norjan NATO-voimien ylläpitämällä skalaariaseteknologialla pystytään aiheuttamaan maanjäristys minne vain tahdotaan."

  Täällä:
  http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/01/lintujen-joukkokuolemia-lisaa-nyt-oli.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista. Minä olen yrittänyt suhtautua ymmärryksellä näihin ikuisiin salaliittoteorioihin,joissa USA:n hallinto säännöllisesti julistetaan syypääksi lähes kaikkiin maailman katastrofeihin,mutta toki perustelun pitäisi olla hieman enemmän "maan pinnalla pysyvän". Jos nyt vielä uskotaan,että tällaisella HAARP-aseella pystyttäisiin vaikuttamaan ilmakehän ilmiöihin,niin kuinka ihmeessä valtavia energioita vaativiin tektonisiin ilmiöihin,eli maanjäristyksiin? Minun vähäinen teknikonjärkeni ei tuota oikein sulata,mihin fysiikan ilmiöön moinen oikein voisi perustua?

  VastaaPoista