keskiviikko 5. tammikuuta 2011

"Vale,emävale ja ilmastonmuutos"


VALE, EMÄVALE JA ILMASTONMUUTOS !


"Cancunin suuren ilmastokonferenssin aattona nähtiin taas tuo klassinen hattutemppu,jolla tosiasiat sovitettiin palvelemaan ideologiaa. "Lämpimin vuosi" -mantra sorvattiin sopivasti juuri ennen loppuvuoden hirmupakkasia, tosiasiassa mittaus maailmanlaajuisesti (UAH lower troposphere temperature data) jo marraskuulta näyttää 0,38 C astetta keskiarvoa alempia lämpötiloja ja kun pohjoisen pallonpuoliskon hyvin kylmä joulukuu lasketaan mukaan,on meillä vähintäänkin aivan normaalilämpöinen vuosi, itse asiassa nk. holoseenin, viimeisten 10 000 vuoden lämpötilojen tarkastelu kertoo 9 100 vuoden 10 500:sta viimeisestä olleen lämpimämpiä kuin vuosi 2010 !

Kun eivät mitatut lukemat toteuta teoriaa "ilmaston lämpenemisestä", on aika uudelle "Mann´in tempulle", tälle taannoisen "climategaten" väärennökselle,jossa kaikkien tieteen periaatteiden vastaisesti mitattuja lämpötiloja ja nk. proxyja eli vaikkapa puun lustoista saatuja arvioita yhdisteltiin "luovasti". Uusi teoriaa tukeva NASA:n GISS (Goddard Institute for Space Studies)-lämpötilakartta saadaan osoittamaan lämpenemistä,kun yhdistetään lukemat alueilta, joissa kattavasti mittareita ja niiltä, joilla mittareita vain 25% alueesta, jolloin puuttuvat lukemat "työstetään"
istumaan teoriaan. NASA GISS joutui jo kolme vuotta sitten korjaamaan näin saatuja lukemiaan. Kun näinkin saadaan vain harmittavan mitätön lämpeneminen, ehdottaa "ilmastonlämpenemisen isä", NASA:n James Hansen, että lämpötilat ilmaistaisiin Celcius-asteiden sijaan Fahrenheit-asteina, jolloin ne näyttävät 1,8 kertaa korkeammilta. Sic.

Kun tosiasiat ovat noinkin kiusallisia, on kunnon tohtorimme siirtynyt katutason agitaatioon ja joutunut jo kahdesti pidätetyksikin laittomassa mielenosoituksessa, nobelisti Al Gore puolestaan tuskaantui, kun omaisuus vain viisikymmenkertaistui ja perusti uskonlahkon ilmaston lämpenemisen edistämiseen. Arktisen jäätikköjen kesäjään määrä lisääntyy ja merenpinnan normaalia nopeammasta noususta ei löydy todisteita, ihan varmuuden vuoksi, kuten professori Folke Stenman taannoin HS:kuukausiliitteessä kertoi, Greenpeacen kommandoryhmä rantautui Malediivelle ja kävi sahaamassa poikki merentutkija Mörnerin kiusalliseen todistusaineistoon kuuluneen puun. "Historian suurin huijaus", sanoo amerikkalaisen Weather Channelin perustaja Joe Coleman. "Uususkonto", kuvaa ilmiötä puolestaan norjalainen nobelisti Ivar Giever ja yhä useampi, jopa nobeltasoinen tiedemies jättää "hukkuvan laivan" eli ilmastojärjestö IPCC:n"


(Kaikki tämähän on täällä jo eri topikeissa kerrottu)

7 kommenttia:

 1. Ihan näin aiheen vierestä, mutta mitäpä veikkaat Hannu kun nyt näitä lintukuolemia on sattunut siellä täällä viimesen parin viikon aikana, niin kuinka pian nämä tapaukset rinnastetaan ilmastonmuutoksen aiheuttamiksi? Oma veikkaukseni on että parin viikon aikana tulee mediassa juttua asiasta, ja syynä ilmastonmuutos.

  Joku ihmisen tekemä jippohan tässä on taustalla, mielestäni on ihmisten älyn aliarvioimista väittää että ne linnut on säikähtäneet hengiltä rakettien takia, etenkin näin uudenvuoden jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Kiinnitin huomioni Meksikon ilmastokokouksen alla samaan asiaan. Alarmistit hehkuttivat suureen ääneen, kuinka vuodesta 2010 on tulossa lämpimin vuosi. Toisin kuitenkin kävi, globaalisti jäätiin vuoden 1998 varjoon. Suomessa taas oli kylmin vuosi 23:een vuoteen!

  VastaaPoista
 3. On se hienoo kun meillä on tämmönen kaikkitietäjä, joka on viisaampi kuin suurin osa maailman meteorologeista ja osaa löytää salaliitotkin. Mikä tahansa ongelma ratkee kun tältä kysyy!

  VastaaPoista
 4. "Suurin osa maailman meteorologeista" on vain yksisilmäisen median luoma harha. Tiesitkö,ettei ilmastokriittisiä mielipidekirjoituksia lasketa ollenkaan valtamediaan,vaikkapa HS sensuroi ne pois kokonaan? Tässä blogissahan en ei blogin pitäjä esitä omia mielipiteitään,vaan alan tutkimuksia,lehtikirjoituksia maailman valiolehdistä ja blogeista.

  VastaaPoista
 5. Näytäpä sitten se "alan tutkimus", jossa Mannin "temppu" todetaan "climategaten" väärennökseksi, kiitos.

  VastaaPoista
 6. Lienet uusi aiheessa,sillä tuo climategatehan on niin perinpohjin käsitelty aiemmin niin täällä kuin muuallakin? Sähköpostiviestit amerikkalaisen tutkijan James Hansenin ja Britannian Anglian yliopiston ilmastotutkimusyksikkö CRU:n Phil Jonesin välillähän paljastuivat jonkun (venäläiset?) hakkeroitua ne. Siellä käytetään mm. tuota ilmaisua "käytä Mann´i temppua,jos ei mittaustuloksissa ala näkyä lämpenemistä". Ja kuten mm. ympäristönmuutoksen professori Atte Korhola HS:ssa julkaistussa kirjoituksessaan kertoi, "Mann´in temppu" oli juuri tuo todellisten mittaustulosten ja proxyjen (vaikkapa puun lustojen) yhdistäminen,joka ei ole oikean tieteen mukaista. Mann´in kuulu lämpötilakäyrä,josta keskiajan lämmin kausi ja "pieni jääkausi" oli tasoitettu pois,jotta teollistumisen ajan lämpötila näyttäisi ainutlaatuiselta, oli jo aiemmin osoitettu väärennökseksi. Toki nuo on nyt pyyhitty pois tiedostoista,kun homma paljastui ja sitten kun hallinto tutki itse itseään, "vähäisiksi" todettu ;-)!

  VastaaPoista
 7. Friday, November 20, 2009

  "Warmist secrecy cracked by hacker

  Hadley CRU has apparently been hacked – hundreds of files released. The details on this are still sketchy, we’ll probably never know what went on. But it appears that Hadley Climate Research Unit has been hacked and many many files have been released by the hacker or person unknown. I’m currently traveling and writing this from an aiprort, but here is what I know so far:

  An unknown person put postings on some climate skeptic websites that advertised an FTP file on a Russian FTP server, here is the message that was placed on the Air Vent today: "We feel that climate science is, in the current situation, too important to be kept under wraps. We hereby release a random selection of correspondence, code, and documents"

  The file was large, about 61 megabytes, containing hundreds of files. It contained data, code, and emails from Phil Jones at CRU to and from many people. I’ve seen the file, it appears to be genuine and from CRU. Others who have seen it concur - it appears genuine. There are so many files it appears unlikely that it is a hoax. The effort would be too great"

  "Eija-Riitta Korhola kommentoi:
  20.11.2009 17.47

  16. Tanskanen viittaa ihan oikeaan skandaaliin, ja on hapeaksi tiedotusvalineillemme, jos siita vaietaan. Tilanne on todella kiusallinen monelle, ja eri uutispalstat kuhisevat siita. Phil Jones on itse myontanyt haastattelussa tiedon vuodosta oikeaksi - viite esim. www.rogerpielkejr.blogspot.com"

  VastaaPoista