sunnuntai 13. helmikuuta 2011

BBC veti pohjat ilmastokeskustelussa, vertasi skeptikkoja pedofiileihin


BBC eli kuten moni saarivaltakunnassa tuon nimilyhennyksen lukee, "British Brainwashing Corporation", veti ehdottomat pohjat ohjelmassaan, jossa ilmastokriitikkoja verrattiin rasisteihin ja pedofiileihin. Mehän toki tiedämme, että Britannian hallituksen ilmastotalebani, prof. King on sanonut kaikkien ilmaston lämpenemisen kiistäjien olevan "hulluja" ja Britannian kouluille on myönnetty miljoonapaketti rahaa lasten pelottelemiseksi "hiilipeikolla", mutta näin alas ei ole vajonnut edes meidän YLE:mme punapartisaanien kopla Tohlopin TV-2:ssa !


LÄHDE

1 kommentti:

  1. Taktisesti katsottuna ehkä oli hyvä että BBC sanoi noin. Luultavasti tämän jälkeen skeptikoita on enemmän, toivottavasti.

    Onko Britannia alarmistien sylttytehdas muutenkin?

    Joskus vaikuttaa siltä että huolimatta Tampereen yliopiston verenpunaisesta tiedotusopin laitoksesta, TV-2 Tohlopissa on hitusten järkevämpi kuin TV-1 Pasilassa. Aamulehteäkin on pitkään pidetty keskimäärin oikeistolaisempana kuin Pravdaa. Olisiko kyse siitä että TV-2 ja Aamulehti ovat yrittäneet koota jonkinlaista vastapainoa tiedotusopin laitokselle? Ja Pasila ja Pravda ovat taas palkanneet Tampereelta valmistuneet punaiset toimittajat. En tiedä mitä mieltä blogin pitäjä on tästä päätelmästä, onko tällä joku totuuspohja.

    VastaaPoista