keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Mittaukset eivät tue teoriaa antropogeenisesta ilmastonmuutoksesta


"Satelliittimittaukset eivät tue teoriaa ihmisperäisestä ilmastonmuutoksesta ja mm. radiosonditietoja on väärennetty tämän osoittamiseksi"


LÄHDE


"There has been a large activity to bring models and observations in line, strangely only by adjusting the measurements instead of adjusting the models. The radiosonde measurements are adjusted so that they show the larger warming trend around 300 hPa that the models must assume to exist to get antropogenic CO2 induced warming, or to attribute the surface warming to increased CO2. Scores of publications and discussions try to prove this "atmospheric hot spot" must exist in the real world because the models say so"

7 kommenttia:

 1. Mutta mikä saisi päättäjät uskomaan tämän?
  Vai olemme(ko) auttamattomasti "tuhoon tuomittuja" (verotetaan hengiltä) mm. Ilmatieteen laitoksen pässien takia...

  VastaaPoista
 2. Tuskin mikään. "Ilmastonmuutos" -mantra sopii:

  1. Vihreille, sehän on toteutunut unelma länsimaisen elämäntavan ja yhteiskunnan globaalista sabotoinnista.

  2. Amoraalisille tutkijoille, joille se lappaa säkkikaupalla rahaa.

  3. Hallituksille, jotka saavat avoimen shekin rahastaa mielinmäärin "energiaveroja".

  Olemme tuhoon tuomittuja, emme "ilmastonmuutoksen", mutta siitä hyötyvien ryhmien johdosta, rooliksemme jää vain maksaa, maksaa ja maksaa ...

  VastaaPoista
 3. Hyvin sanottu!
  Muuten, oletko Hannu huomioinut, miten CO2-raportti on täysin alarmistien propagandasaitti. Jokimäki levittää lähes joka "uutisessa" alarmistista soopaa ja kommentoija Jyri säestää.

  VastaaPoista
 4. Pelkään, että tässä ilmastokusetuksessa on menty
  (jopa vahingossa) ihan liian järkyttävän syvälle...nyt ja ihan siis tosiasiassa pitäisi löytää joku "kunniallinen" tapa perääntyä. Ongelma on myös siinä, että business haistaa todella äkkiä...ja asioista tulee hype...siis on jo tullut...käykää nyt ainakin vaaleissa äänestämässä.

  VastaaPoista
 5. Osaako kukaan kertoa, mistä saisi selville tuulisähkön syöttömäärät valtakunnanverkkoon. Minua jostain kumman syystä kovasti kiinnostaisi saada tietää viikon 7 tuulisähkön tuotantomäärät :)

  VastaaPoista
 6. Sähkön tuotannon tila näkyy tuolta:

  http://www.fingrid.fi/portal/suomeksi/sahkomarkkinat/voimajarjestelman_tila/

  Tuulisähkö sisältyy tuohon "muu tuotanto" riviin, mutta selvästi siihen sisältyy muutakin kuin tuulta. Ja lisäksi lukema on arvio.

  VastaaPoista
 7. Lähetin kommentin oheiseen CO2 -raporttiin. Uskovainen varmaan järkyttyi eikä julkaissut.

  "CO2 -raportti17.2. Vedenpinnan nousu
  Vai neljästä kuuteen metriin? Arizonan yliopisto on siirtynyt uskovaisten joukkoon. Samalla lähti lasku "tutkimuksesta" US:n ympäristöviranomaisille.

  Edellisen kerran syyllinen vedenpaisumukseen oli Nooa 10 000 vuotta sitten. Hakkasi kameleita jääkiekkomailan näköisellä kepillä, kun nämä eivät halunneet mennä arkkiin."

  Tataraho

  VastaaPoista