tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kiribati-huijaus ja Hansenin sekoilu
LÄHDE


Kiribatin merenpinta siis virallisen tutkimuksen mukaan laskee, kuten myös mm. Malediivien, mutta johtonsa laskee, että länsimaiden idiooteilta voidaan rahastaa muutama miljardi "uppoaville saariparoille", ne voi sitten sijoittaa uusien saariparatiisien kiinteistöihin.

"Ilmastonlämpenemisen isä" James Hansen, joka on joutunut mm. kolme kertaa pidätetyksi laittomassa katuriehunnassa Greenpeacen hörhöjen kanssa, tuntuu seonneen nyt logiikassaan lopullisesti. Hansen vaatii EU:n CO2-tavoitteen 550 ppm(v) alennettavaksi 350 ppm:aan tutkimuksen perusteella, joka kertoo merenpohjan näyttein, että hiilidioksidipitoisuus ennen viimeistä jääkautta oli 450 ppm. Hansenin aiemman
mukaan 450 ppm sulattaa jäätiköt ja merenpinta nousee 70 m. Hyvää päivää kirvesvartta!

LÄHDE

6 kommenttia:

 1. Onko jo Suomesta luvattu rahaa tuonne?
  Tai mihin keräykseen "saan ottaa osaa" (vapaaehtoisesti) tuon Kiribatin pelastamiseksi?

  Voi voi... tuo taas menee läpi juttu kuin väärä raha, eikä takuuvarmasti sen kummenmin Yle, MTV3 ja jopa Nelonenkaan kyseenalaista uutista - puhumattakaan Hesarista.

  VastaaPoista
 2. Mutta Hannu etkö ole nähnyt The Day After Tomorrovia? Hiilidioksidipitoisuuden nousu tuon tason yläpuolellehan nimenomaan aiheuttaa pohjoiselle pallonpuoliskolle jääkauden, joka alkaa 48 tunnin päästä siitä kun riittävä hiilidioksiditaso on saavutettu, ja iskee niin nopeasti, että kaikki leveyspiirin 50 yläpuolella asuvat jäätyvät elävältä tuntien sisällä.

  Tilanteesta riippuenhan kasvihuoneilmiö nimenomaan lämmittää tai viilentää ilmastoa. Itse asiassa kaikki lämpötilojen vaihtelut aiheutuvat kasvihuoneilmiöstä. Kasvihuoneilmiön suuntaa luonnollisesti ohjaa Al Gore IPCC:n norsunluutorneista, jotka rakennettiin Malediiveille, jotta hädissään oleva kansa voisi paeta sinne kun vedenpinta sitten jonain aamuna nousee yhtäkkiä 7 metriä.

  VastaaPoista
 3. @kyl

  Kiribatin edustajasta en tiedä,mutta tuo Malediivien tyyppihän käväisi Suomessa,tapasi Haloskan ja lähti kuin Jasser Arafat aikoinaan,rasvaisesti hymyillen ja paksua salkkua puristaen. Jasser talletti rahat rakastajattarelleen Pariisiin,kansasta kun ei koskaan voi olla varma. Horo ei viitsinyt mennä Jasserin hautajaisiin,mitä turhaa.

  VastaaPoista
 4. @ Anonyymi

  Toki olen nähnyt,Satu Hassihan jakoi siihen vapaalippuja ja kehoitti katsomaan "dokumentin"...

  VastaaPoista
 5. Satukin taitaa olla noita ihmisiä, jotka ovat terveen ajattelukykynsä Hassanneet.

  VastaaPoista
 6. @ Noinhan se on,kun puolue määrittelee tieteen.

  VastaaPoista