sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Ekonarsistit "planeetan pelastajina"(Meteorologian professori, "Carbonman" Scott Mandia taistelee Mannin jääkiekkomailalla ilmastoepäilijöitä vastaan)LÄHDE

"The thing about green activists is that they’re drama queens. Nothing is ever just a problem – it’s a crisis. Nothing can ever be solved with a straightforward technological fix. Instead, billions of people must be bullied into changing their lifestyles – and scary new systems of global governance must be imagined"

Meillä Luontoliiton pääsihteeri ja "ilmastoasiantuntija" (missäs "pääsihteereitä" oli aiemmin ..NKP?) Leo Stranius on "Earth Hour":n aikana kylmää tofusalaattia mutustellessaan keksinyt loistoajatuksen Äiti Maan pelastamiseksi; suljetaan kaikki Suomen voimalat ja raskas teollisuus: Leo Stranius

6 kommenttia:

 1. Katsos korvataan nuo energialaitokset uusitutuvan energian tuotantolaitoksilla, ja tehtaat uusiutuvan energian pajoilla. Ostetaan Kiinasta tuulivoimaa 10 miljardilla, ne 20 000 työttömäksi jäänyttä voidaan sijoittaa niihin viherpajoihin pelastamaan maailmaa valtion rahoilla, 15 miljardia vuodessa voisi olla sopiva budjetti, jolla saataisiin tuo määrä työpaikkoja.

  Kun rahat loppuu niin otetaan mallia Neuvostoliitosta (ja nykyisestä jenkkilästä), pistetään painokoneet käyntiin. Viva la communismo verde!

  VastaaPoista
 2. Esim. pääkaupunkiseudun energiantarpeen ja kaukolämmön voisi sitten hoitaa Santahaminaan rakennettavalla uudella ydinvoimalalla, josta lauhdevedestä lämmöt koko alueelle. Ei menisi nekään lämmöt sitten harakoille ja olisi hiilineutraalia lämpöä ja energiaa koko pitäjään.

  VastaaPoista
 3. Mutta kun ydinvoimahan on saatanasta, sehän on vielä pahempaa kuin hiilivoima. Säteilyä, Säteilyä!

  VastaaPoista
 4. @Vai oliko se kuitenkin niin päin,että vihreät tulivat sieltä hiilihankopuolelta;)?

  Tosiasiahan on, että hiilivoimala tuottaa enemmän säteilyä kuin ydinvoimala,niin kummalliselta kuin saattaa kuuluakin. Kumpikin on kuitenkin merkityksetöntä hyötyjen rinnalla.

  VastaaPoista
 5. Nämä viheriät tuntuu olevan todella naivia porukkaa.
  Haluaisin nähdä livenä kun nämä villamyssyiset maailmanpelastajat viljelevät oikeasti ihan itse oman ruokansa ja lämmittävät hökkelinsä.

  Saattaisi monelle itku tulla, kun täräytettäisiin kansakunta esiteolliseen agraari aikaan. Talikko kouraan ja pellolle. Talvella hipit tärisisivät kynttilän lämmössä, kun hökkelin rakosista tunkee -30 asteen viima pers-silmään. Ei taitaisi yhdyskunnasta olla hengissä yksikään talven jäljiltä.

  VastaaPoista
 6. Mutta kun viherfysiikassahan hiilivoimalaoista tuleva säteily on vaaratonta, kun taas ydinvoimaloiden päästämä säteily tappaa jo pienestä annoksesta. Vähän niinkuin salaliittoteoreetikoiden kerma yhdistää sähkömagneettisen säteilyn aina automaattisesti radioaktiiviseen säteilyyn. Olisivat voineet edes vaivautua selvittämään vaikka Wikipediasta mitä sähkömagneettinen säteily on.

  Ei sinänsä kuitenkaan, pitäähän ydinvoimaloissa olla todella tarkkana turvallisuuden kanssa. Isommat onnettomuudet ovat kuitenkin sen verran pahoja, joskin todennäköisyys sellaisen tapahtumiseen hyvin hoidetussa reaktorissa on puhdas nolla ellei kyseessä ole sotilaallinen isku, tai jokin mittava luonnonkatastrofi, jollaisia ei ole Suomessa nähty ainakaan tuhanteen vuoteen. Ydinvoimakriitikoillakin on kuitenkin välillä ihan hyviä pointteja kuten, että reaktoriin joka on suunniteltu 5% plutoniumseokselle ei pitäisi laittaa 20% seosta kuten tällä hetkellä tehdään monissa reaktoreissa, ja tehtiin mm Japanissa. Fukushimassahan ydinreaktio ei ole vieläkään sammunut vaurioituneissa reaktoreissa.

  VastaaPoista