lauantai 28. huhtikuuta 2012

Talvivaaran linnut - Uusi versio liito-oravien papanoista?

HS-uusi "Vihreä Lanka" uutisoi Juttu suoraan sanoen haiskahtaa,"toimittajat" ja kuvaaja ikäänkuin sattumalta menevät kielletylle kaivosalueelle ja kas, sieltä löytyy kuolleita lintuja prosessivesialtaasta. Etteivät tulleet auton takakontista? Ilkeä epäily,mutta onhan meillä ennakkotapaus,tämä liito-oravan papanat vihreiden "aktivistien" työkaluna. Poliisin tulisikin lähettää linnunraadot tutkittavaksi, kuolivatko ne myrkytykseen vai niska nurin väännettyinä? Kamppailu Talvivaarasta muuttuu veriseksi nyt, kun uraanikin otetaan talteen ja Satu Hassi on täystyöllistetty Moskovasta virtaavien komentojen johdosta ja suihkii Helsingin ja Brysselin väliä kuin kutomakoneen sukkula. Kerrotaan, että kun Toivo Sukari esitti Ideaparkia Vihtiin, nähtiin iltahämärissä haalaripukuista väkeä levittämässä alueelle jotain pienistä muovpusseista. En tiedä, onko totta vai tarua,mutta helposti uskottavaa. Ja kaikki turhaa "ylitappamista", johan vihervasemmiston kokoomukseen ujuttautunut agentti Vapaavuori oli vihreiden Anni Sinnemäen kanssa vietetyn viini-illan jälkeen torpannut Ideaparkin perusteella, että Helsingistä Vihtiin ajaessa syntyy enemmän hiilidioksidipäästöjä kuin Vihdistä Helsinkiin ajaessa. Ja tässä taas esimerkki vihreästä valheesta mediassa: Bensa maksaa euron litra USA:ssa Onko kysymyksessä harkittu harhaanjohtaminen vai vain lyhyen matematiikan lukenut toimittaja? Kun US nestegallona on 3,79 l,saadaan bensan gallonahinnalla US$ 3,779 litrahinnaksi vain vajaa 75 eurosenttiä päivän taalakurssilla. Tässä todisteena bensakuitti viime sunnuntailta sattumanvaraisesti valitulta Floridan bensa-asemalta: Aito tuore bensakuitti USA:sta

4 kommenttia:

 1. "Bensa maksaa euron litra USA:ssa"
  Nyt kyllä repesin. Aikoinaanhan siellä maksoi galloona jotain yhden dollarin luokkaa, ja nytkin kriisiaikoina litra on sen 75 senttiä. Kyllä ne vihermiehet keksii...

  VastaaPoista
 2. Talvella Satu Hassi kävi pitämässä info-tilaisuuden Sanoma-talossa Saksan päätöksestä luopua ydinvoimasta. Mukana hänellä oli saksalainen kolleega, muistaakseni puutarha-alan opintoja suorittanut energia-asiantuntija. Tämä saksalainen lupasi organisoida toverillista apua Saksasta siinä vaiheessa, kun Hassin joukot yrittävät vielä estää Olkiluoto 3:n käynnistymisen.
  Eiköhän nuo Talvivaaran oudot kävelijät ole Satu Hassin ja Sirpa Pietikäisen lähettämiä.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen yhtälö: Samat ihmiset haluavat poistaa ydinvoiman ja vähentää CO2:n tekemisen? Jos molemmat toteutetaan, mistäs sitten sähkö saadaan? Suomi on liian tasainen pläntti jotta vesisähkö olisi merkittävä. Sama tuuliolosuhteiden kanssa. Vuorovettä ei myöskään ole havaittavasti. Siinähän ihmettelevät.

  VastaaPoista
 4. @Asia tulee ymmärrettäväksi,kun muistaa,että vihreät ovat Stasin rintaperillisiä. Tavoitteena ei edes ole "saasteeton" energia vaan länsimaisen elämänmuodon tuhoaminen. Aina löytyy pointti,jolla kaikki ennen kannatetut energiat voidaan kyseenalaista. Kun bioalkoholi tuli,vihreät kääntyivät sitä vastaan,vaikka ennen kannattivat. Kun Nevadaan rakennettiin maailman suurin aurinkosähkövoimala,paikalliset vihreät (mm. Sierra Club) keksivät, että sen peilit häiritsivät kilpikonnien parittelua.

  VastaaPoista