sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Mitäpä nuo Talvivaaran 30 lintua ovat verrattuina tuulivoimaloiden tappamiin miljooniin

Talvivaaran kuolleet linnut-juttu saa aina omituisempia piirteitä. Joukossa on uutisen (HS) mukaan mm. paljon telkkiä,jotka eivät lennä parvissa tähän vuodenaikaan. Ja linnut "löysi" salaa paikalle tunkeutunut "aktivistien" joukko, mukana yksi HS:n avustaja, "lehtimies". Samaan aikaan piirrettiin Talvivaaran pääkonttorin seinään Helsingissä iskulauseita Talvivaaraa vastaan. Nyt on mm. hesarin "mielipide"-palsta täynnä Talvivaaraa arvostelevia kirjoituksia (muita ei hyväksytä,on kokeiltu), joukossa tietenkin tunnetut kommunistit, kuten Kotkan lääkäri Tiusanen tänään. Kiihkeä organisoitu propagandaisku alkoi vasta,kun Talvivaara sai uraaniluvan. Nythän Suomella saattaisi olla omaa polttoainetta, ei enää kävisi kaupaksi hyvä itäinen "Tsernobyl"-voima. Vahva on astian maku kampanjassa! Ja mitä ovat (jos edes totta) nuo Talvivaaran 30 kuollutta lintua verrattuna "vihreän" tuulivoiman giljotiinien tuottamiin, satoja lintuja löytyy joka aamu jokaisen tuulivoimalan juurelta, Kanadassa on harvinainen jalokotka kuollut lähes sukuputtoon tuulivoimaloiden teloittamana.

5 kommenttia:

 1. Niinpä, mitäs siitä jos taloutemme kuolee, pääasia että saadaan muutama kymmenen tipua pelastettua. Mutta nuo sadat roottoreihin menehtyneet, nehän kuolivat hyvän asian puolesta?

  VastaaPoista
 2. Montako kiinalaista kuoli noita tuulivoimaloita rakennettaessa. Ja kuinka monta alemman tuloluokan ihmistä kuolee terveydenhuollon puutteeseen ym jos kaikki valtion rahat menevät tuulivoimaan?

  VastaaPoista
 3. @Totta,lähes kaikki tuulivoimaloiden generaattorien (ja sähköautojen moottorien) kestomagneettien tarvitsemasta harvinaisesta maametalli scandiumista tulee Kiinasta, jonka kaivotoiminta kyllä vaatii uhrinsa Kiinan kaltaisessa maassa.

  VastaaPoista
 4. Tietääksenihän vielä tuon lisäksi suurin osa tuulivoimaloista valmistetaan Kiinassa... Kiina on tajunnut homman nimen ja keskittyy vain typeryksien rahastamiseen.

  VastaaPoista
 5. Tuosa tiusasta.
  Ei omena kauas puustaan mätäne.

  http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/ilmiantajan_tarina_-_pentti_tiusanen_36045.html#media=36047

  VastaaPoista