tiistai 25. joulukuuta 2012

Itävaltalaisproffa: Ilmastoepäilijät teloitettava

Ja sitten takaisin aasiaan, kun kinkut on sulatettu: LÄHDE "Koska ovat syyllisiä tuleviin joukkokuolemiin ilmaston lämpenemisen johdosta". No, Itävallastahan se oli Aatukin, vegetaristi ja vihreä...

8 kommenttia:

 1. Tämän hallituksen ohjelmaan on kirjoitettu ilmastolaki? Onkos tosta viherhullujen suunnitelmasta jotain tietoja varissu, että mitä ne oikeasti yrittää? Pahaa pelkään että normikansalaisen elämää toi haittaa eniten ja jos siitä tulee oikein laki niin tuomioitakin on odotettavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalliista hankkeesta on kysymys. Ensi vuonna asia taitaa ratketa. http://ilmastorealismia.blogspot.fi/2012/12/muutama-jaatava-kysymys-ilmastolain.html

   Poista
 2. Eikä Aatu tupakoinnut edes kun Marski poltti sikaria rautatievaunussa syntymäpäivänään vuonna 1942 ja melkein puhalsi savut Aatun silmille. Aatuhan ei myöskään juonut wiskiä tai muitakaan jalostettuja kuten W Churhill.

  Eipähän tuo mestauspölkylle joutuminen paljoa peloita, olen jo kohta 76 vuotta.

  Hauskaa tapaninpäivää Hannulle.

  t. Kaitsu

  VastaaPoista
 3. @Tuota minäkin ounastelen. Onneksi piilukirveen ja noitarovioiden ajasta on päästy...

  VastaaPoista
 4. Kovia tuomioita odotettavissa. Leikin aika rupeaa olemaan ilmastoasioissa ohi.

  VastaaPoista
 5. ILMASTOLAKI

  Koska sekä vihreät että vasemmistoliitto ovat hallituksessa, ”viherstalinistien” on tarkoitus saada aikaan VAHVA ilmastolaki.

  Kuvassa ”stalinistinen” vasemmistoaktivisti näyttämässä suuntaa lain läpiviemiseksi, vihreät eivät siihen kykenisi yksin.

  http://www.vihrealanka.fi/avainsana/ilmastolaki

  http://leostranius.fi/wp-content/uploads/2011/08/Li-Andersson.jpg

  VastaaPoista
 6. ”Viherstalinistit” valmistautuvat toimintaan (kokoomuksen ”ei-ilmastolaille” vastaan).

  ”Minkälainen kiire päästövähennyksillä on” ja muuta kuumaa keskustelua joulukuun (2012) alussa. Tutut nimet (Ville Niinistö, Oras Tynkkynen, Leo Stranius, Pasi Toiviainen) vilahtavat Lin johtaessa aktivismia.

  https://twitter.com/liandersson

  VastaaPoista
 7. @Näkyy olevan tämä proffa musiikkimiehiä, kuten US:n bloggari ja ilmastoteologi Lauri Gröhnkin. Sehän se pätevöittääkin alaan. Presidentti Mauno Koivisto sanoi kerran kyllästyttyään erään proffan viisauksiin: "Herra professori, olen kuullut,että olette etevä tuubansoittaja. Miksi ette keskittyisi siihen?".

  VastaaPoista