tiistai 12. helmikuuta 2013

Al Gore hehkuttaa taas

LÄHDE "Ilmastonmuutoksella" jättiomaisuuden tehnyt Al Gore repäisee taas: "Ihmisen toiminta aiheuttaa 400 000 Hiroshiman ydinpommia vastaavan lämmönlisän". Joopa. Jopa Alin itsensä (tai neuvonantajan) laskelman mukaan vastaavasti auringon normaali säteily maapallolle vastaa 176 miljoonaa Hiroshiman pommia, joten tuo 400 000 pommia edustaa vain 0,25%:n lisää. Mutta, kansan pelotteluhan on Alin ja opetyslastensa laji.

6 kommenttia:

 1. Facebook-sivullani kuvaakin Al´ista, kun ei tähän blogiin iPad´illa saa:

  FB Hannu Tanskanen

  VastaaPoista
 2. Al on kyllä uskomaton mies!Muuten siellähän oli taas mielenilmaus maanystävien toimesta,pitäisi saada ilmastolaki!Hyvä nimi,ilmastolaki.Lumiukkoja oltiin tekemässä.On niitä saanu taas tänä talvena olla tekemässä!Muuallakin kuin Suomessa. Diktaattoreita on monenlaisia.MAANYSTÄVÄT=IHMISELÄMÄNVIHAAJAT.

  VastaaPoista
 3. Ottamatta ollenkaan kantaa ilmastoon tai Alin laskuoppiin, pitää vain todeta, että hänen omaisuutensa ei ole peräisin "ilmastonmuutoksesta", vaan normaalista sijoitustoiminnasta. Hän on syntynyt etuoikeutettuna rikkaaseen perheeseen, käynyt parhaat yliopistot ja luonut erittäin sujuvasti rahantekoon pystyvän kontaktiverkoston varapresidenttinä toimiessaan. Viimeisimmän raharuiskeensa hän sai myymällä Current Media -mediatuotantoyhtiönsä Al Jazeeralle. Tuo raha tuli luonnollisesti öljyvaroista...

  http://money.msn.com/now/post.aspx?post=8c2e441c-d512-4c88-8d16-d17d5d27c012

  Bisnes on bisnestä, henkilön arvomaailma eri asia. Aika monet täällä ovat sitä mieltä, että kukaan "vihreästi" ajatteleva ei saisi tienata rahaa olematta vähintään kaksinaismoralisti, ellei sitten suorastaan roisto. Ei se rahan teko ole öljymiesten ja tehtailijoiden yksinoikeus. Alin lausunnoista voi taas kuka tahansa ajatella mitä tahansa.

  VastaaPoista
 4. Niin, Al kävi lukukauden Harvardia, lähti sitten jakamaan puolueen lentolehtisiä. Nobelin jälkeen cn:n yllättäen ilmestyi loppututkintokin...

  VastaaPoista
 5. Al se ajatteleekin vihreästi, 17 normaalin amerikkalaisen omakotitalon shkönkulutus, 3 lämmitettyä uima-allasta Nashwillessä. "Earth Day":nä lehtimiehet menivät Alin talolle, jossa paloi kirkaat valot, ehkä profeetta kirjoitti uutta ilmastomanifestia?

  VastaaPoista