maanantai 11. helmikuuta 2013

Blondi: "Perjantain asteroidi johtuu ilmastonmuutoksesta"

LÄHDE Blondi CNN:n uutisankkuri siis olettaa perjantaina Maan ohittavan 45-metrisen asteroidin johtuvan "ilmastonmuutoksesta".

3 kommenttia:

 1. Tämä on nyt ongelma molemmilla ilmastouskovien puolella, sekä alarmistien että denialistien. Irrotetaan lauseita asiayhteyksistä ja suhtaudutaan jopa inhimillisiin lipsahduksiin kuin ne olisivat todiste kaikkien muiden naurettavasta tyhmyydestä ja meidän puolemme erinomaisesta viisaudesta. Mehän emme ikinä erehdy missään, koska olemme totuutemme löytäneet.

  Itse asiaa, eli "tiedetyypin" lausuntoa asiasta ei siteerattu. Ainoastaan kallispalkkaisen, todennäköisesti muuten hyvin ammattitaitoisen uutisankkurin joko hieman epäonnistunut yritys sarkasmiin tai hätäisesti keksitty lause teleprompterin takeltaessa irrotettiin jutusta ja tehtiin naurunalaiseksi. Se oli sitäpaitsi kysymys eikä oletus, ja em. "science guy" todennäköisesti oikaisi viimeisetkin epäilykset asioiden yhteydestä, kuten pitääkin. Siitä ei vain olisi saanut ketään naurunalaiseksi.

  Tietääkseni CNN ei ole erityisesti kummankaan puolen aisankannattaja, vaikka todennäköisesti löytyy runsaasti ihmisiä molemmilta puolelta ilmastorajaa jotka ovat täysin vakuuttuneita siitä että CNN on tyystin vastapuolen sätkynukke.

  VastaaPoista
 2. No, kyllä se mielestäni kuvaa erinomaisesti tätä median levittämää hysteriaa, vaikka olisi sitten sarkasmin yrityskin. ja uutisten lukijoilla, sama kuinka hyväpalkkaisia ja naislla erityisetsi ei ole mitään käsitystä luonnontieteistä, "lyhyen matematiikan lukijoita". Tänään vaikkapa Aamulehden toimittaja kertoo, kuina 27000 km:n etäisyydeltäperjayntaina Maan ohittava asteroidi kulkee "kole neljäsosan etäisyydellä Kuusta".
  No, eihän tuossa ole kun kertaluokkavirhe....pahempaakin on kuultu;-).i

  VastaaPoista
 3. P.S. Pahoittelen runsaita kirjoitusvirheitä teksteissäni, se johtuu tästä tabletista. Jostain syystä jos yritän palata korjaamaan kommenttia, se lukkiutuu kokonaan...

  VastaaPoista