tiistai 19. helmikuuta 2013

Valtion tuutti suoltaa yksipuolista ilmastouskontoa

Ohoh...kylläpä teki mieli melkein seinille hyppiä, kun erehdyin katsomaan valtion tuutin eli YLE TV2:n ajankohtaisohjelmaa "ilmastonmuutoksesta". Eduskuntatalon portailla lumiukkoja rakentelevien ja banderolleja kantelevien lapsukaisten (siis mieleltä) vieressä haastateltavina oli titteliltään "dokumentaristi" ja "tietokirjailija" Pasi Toiviainen ja tätä säesti vihreä naikkonen. "Dokumentaristi" Toviaisen blogi toimi vain vaalien edellä ja siihen oli ihan oman ilmoituksensa mukaan pääsy ilmastokriitikoilta kielletty, vaalien jälkeen blogia ei täydennetty. Sadat kerrat kuultua tuubaa "kahden asteen kohtalokkaasta pisteestä" (mites ne aiemmat kymmenen asteen ja kaksikymmenkertaisen hiilidioksidipitoisuuden lämpimät ja elämää kuhisevat kaudet?) ja tyttönen pani vielä paremmaksi, kuusi astetta ja humps... Sitten eduskuntaan haastattelemaan tosi "asiantuntijaa", "Lihavat sarjafilmeissä" gradun Oras Tynkkystä ja samat litaniat uudelleeen, "ilmastolaki on heti saatava". Varmaankin, sittenhän tosiasiat ovatkin yhdentekeviä...Tällaisesta yksisilmäisestä aivopesustako me maksamme verovaroin 500 miljoonaa indeksikorotuksin vuodessa laitokselle, jossa eletään edelleen Hertta Kuusisen ja Tuomiojan mummun aikoja??? Onneksi helpottaa hieman, että monikansallinen mediayhtiö Cision ilmoitti, että tämä blogi on valittu helmikuun "Top Ten"-blogiksi, tieto Cisionin sivuille tulee tämän viikon aikana, palaan asiaan:)!

7 kommenttia:

 1. Joo,erehdyin itsekin katsomaan "ilmastoasiantuntijoiden" näkemyksiä tölsystä!Kyllä ottaa pikkusen enemmänkin pannuun tämä touhu.Toiviainen&Tynkkynen,siinäpä meidän superasiantuntijat!Taalas ja Vapaavuori olisi pitänyt kanssa olla!Muitahan ei tarvinne kuullakaan koska he ovat automaattisesti väärässä!On muuten hyvä että tämä sivu on huomattu muuallakin.Ja ONNEKSI tälläinen blogi löytyy Suomestakin!Nyt,hyvää illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Tässähän sitä sitten...
  http://yle.fi/uutiset/komissio_haluaa_nostaa_hiilidioksidipaastojen_hintaa_-_uudistus_eteni_riitaisassa_europarlamentissa/6503346
  ...miten mahtaa käydä?

  VastaaPoista
 3. Meinasi lentää töllö ikkunasta kyllä... Hyvin tehokkaasti oli toimittaja hukannut objektiivisuutensa rippeet jonnekin metaaniklatraattejakin syvemmälle.

  VastaaPoista
 4. Toimittajan ( ja pää-sellaisenkin ) täytyy olla ns tamperelaisen koulukunnan 2-värinen. Kaikki objektiivisuus puuttui, helpollapa sai palkkansa! Olisi edes laitettu se tieto, että Kiina kuluttaa nyt hiiltä yhtä paljon kuin muu maailma yhteensä. Ja siihen kannanotto näiltä " 40 vuoden tutkijanuran tehneiltä kolmekymppisiltä ".
  -Beowolf-

  VastaaPoista
 5. Kannattaa kaivella yhtä isoa tutkimushanketta joka on Suomessa juuri tehty, mutta jonka tuloksia tuskin mediassa tai asianosaisten kesken paljoa mainostetaan koskien biopoltoaineiden hiilidioksidipäästöjä koko tuotantoketjussa. Ei ole välttämättä ihan kaikkein mieleen.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Sori, ei löydy, kun ei ole netissä.

   Poista