sunnuntai 18. lokakuuta 2009

COP15 - Countdown to idiocyRahaa ne vain haluavat valkoisen miehen huonolta omatunnolta! Eikö muka valkoisen miehen teknologia ole hyödyttänyt Afrikkaakin?


mtv3

Ja Malediivit haluaa myös rahastaa, alkeellinen mainostemppu! Kuten Tukholman yliopiston Mörnerin tutkimusryhmä totesi, merenpinta ei nouse Malediiveilla, vaan laskee:

dr_morner_on_sea_level

Mörner tutkimusryhmänsä kanssa toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi Malediivien saarivaltioon, nyt saataisiin dokumentti, jolla rahaa sataisi hukkuvalle saarivaltioparalle. Kun tutkimus osoittikin, että merenpinta nousemisen sijaan laskee, Mörner suurinpiirtein kivitettiin pois saarilta ;-)

"But if there is one scientist who knows more about sea levels than anyone else in the world it is the Swedish geologist and physicist Nils-Axel Mörner, formerly chairman of the INQUA International Commission on Sea Level Change. And the uncompromising verdict of Dr Mörner, who for 35 years has been using every known scientific method to study sea levels all over the globe, is that all this talk about the sea rising is nothing but a colossal scare story"
mtv3

1 kommentti:

  1. Hyvä että puutuit tähän aiheeseen. Malediivit joka elää turismistaan sai eilen ilmaiseksi sellaista mainosta jota ei rahalla edes voi ostaa. Varmasti moni mietti, että pitäisikö nyt lähteä Malediiveille kun vielä kerkiään ennen kuin se häviää.

    VastaaPoista