perjantai 23. lokakuuta 2009

Pidä auto - syö koiraMaailma on yllättäviä tosiasioita täynnä; keskikokoisen koiran ekologinen jalanjälki on yhtä suuri, kuin ajaisi 4,6 l maasturi Toyota Landcruiserilla 10 000 km/v !


news.com.au

12 kommenttia:

 1. Tolla verukkeella voisi hukuttaa lapsetkin, kunhan auto pysyy!

  VastaaPoista
 2. Tämä epäilemättä kalahtaa vihreisiin, jotka teknologian vihassaan eivät näe metsää puilta. Kiistämätön tosiasia kuitenkin on, että lemmikkeihin liittyvä teollisuus on valtava ja ihmislajin säilymisen kannalta täysin turha. Lisäksi kun ihminen aikojen aamuhämärässä otti huvieläimet talouteensa, hän vastalahjana sai pinon ennen tuntemattomia sairauksia.

  VastaaPoista
 3. Nythän siis voi aloittaa loputtoman spekulaation sillä, mikä kaikki on ihmislajin säilymisen kannalta turhaa... Elämän tarkoitus on säilyä hengissä ja lisääntyä. Kaikki muu on turhaa.

  VastaaPoista
 4. Noin, siinä se viimeinen naula AGW-arkkuun. Ei kun kuoppaan vaan!

  Eiköhän kaikki ala vähitellen tajuamaan, että nämä jutut on syvältä pimeästä paikasta.

  VastaaPoista
 5. Minulle jäi nyt epäselväksi,tarkoittiko edellinen kommentoija antropogeenista ilmastonmuutosta vai blogin pitäjän juttuja siitä? Tarkennukseksi haluan sanoa, että viittan tässä linkin osoittamaan uusseelantilaiseen kirjaan, jossa ehdotetaan pistämään lemmikit lihoiksi. Tämän oli tarkoitus olla nk. huumoria,mutta en ole aivan varma, onnistuinko siinä ;-)? Silti tosiasiaksi jää valtava lemmikkieläimiin liittyvä teollisuus ja sen kiistaton hiilijalanjälki, muistetaan sekin, jos myös autot.

  VastaaPoista
 6. Kas, Ruben Stiller kertoi tästä samasta illan "Pressiklubissaan". Mainitsi lukeneensa Iltalehdestä, mutta eipä ole Iltalehdessä eikä Iltasanomissa. Voisiko olla niin, että Ruben Suuri lukisi blogiani? Iloinen asia, jos Valtion Tuutti ottaa oppia ;-)

  Blogin pitäjä (joka ei laiskuuttaan viitsinyt kirjautua)

  VastaaPoista
 7. hävitä tämä ploki säästyää sähköä

  VastaaPoista
 8. eipä näy linkkiä edellisessä postauksessa, siis täältä: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009102310478810_uu.shtml

  VastaaPoista
 9. Kas, paperiversiossa tuota ei ollut, ostin molemmat iltapäivälehdet eilen. No,silti Stillerin on hyödyllistä lukea blogiani ;-)!

  VastaaPoista
 10. Niin onkin. Tein juuri nopean, karkean, mutta erittäin tarkan arvion - 98,5% suomalaisista ei usko pätkääkään ilmastovouhotukseen. Tästä huolimatta media ja 1,5% ilmastouskovaisia suomalaisia saa aikaan valtavan metelin, ikäänkuin jotakin merkittävää olisi tapahtumassa.

  VastaaPoista
 11. Maapallo on litteä ja tupakka ei aiheuta syöpää!

  VastaaPoista