maanantai 10. tammikuuta 2011

"0.7 C lämpötilan nousu tuhoaa korallit" - aussihömppää ilmastosta
LÄHDE


Tämä herra Fromm ei ole tainnut kuullakaan,että korallit kehittyivät kambrikaudella,jolloin lämpötila oli 10 C astetta korkeampi ja hiilidioksidia ilmassa kaksikymmenkertainen määrä nykyiseen verrattuna.

2 kommenttia:

  1. Hei nti Idari, arvaa mitä, joudut ENNEMMIN tai myöhemmin ITSE toteamaan ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen olevan tosi ilmiö - viimeistään siinä vaiheessa, kun kaikki lävähtää sinun(kin) nassullesi. Toivottavasti MUUN MUASSA maahanmuutto on sulle tosi okei, sillä Suomeenkin rupee pukkaamaan ympäristökatastrofipakolaista tässä näillä näppäimillä aika pirun paljon.

    VastaaPoista
  2. @ "nti Idari" ?

    Julkaisen nyt tämän kommentin,vaikka ei antaisi aihetta,mutta en sensuroi mitään niin kauan kuin pysytään edes suurinpiirtein asiassa,eikä alennuta pelkkään henkilöherjaan. Niin kauan kun ilmiötä ei ole tieteellisesti todistettu,en ole huolestunut,ilmasto on aina muuttunut ja ihmisen vaikutus siihen on todistamatta. Hellitä vähän uskosi kanssa ja nauti elämästä,älä anna alarmistien ja muiden pahanilmanlintujen synkentää elämääsi;).

    VastaaPoista