maanantai 10. tammikuuta 2011

YK:n ennuste vuodelta 1989: "Merenpinnan nousu hukuttaa kokonaisia maita vuoteen 2000 mennessä"

"Warmistien" ennusteet näyttävät näin jälkikäteen lievästi huvittavilta:


UN : Entire Nations To Be Drowned Before The Year 2000LÄHDE

Ellei hulabalooseen olisi uhrattu miljardeja ja taas miljardeja rahojamme. Merenpinnan ikiaikaisessa (jääkauden jälkeisessä) nousussa ei ole havaittu mitään muutosta,tosin merenpinta on laskenut mm. Malediiveilla,kuten ruotsalaisen, maailman johtavan alan tutkijan, Nils Mörnerin tutkimus osoitti.

6 kommenttia:

 1. Mitä huvittavaa tuossa on?

  VastaaPoista
 2. No kun kaksikymmentä vuotta sitten hehkutetaan vedenpaisumuksella kymmenen vuoden päästä ja nyt kahdenkymmenen vuoden päästä näemme,ettei mitään sen suuntaistakaan ole tapahtunut,merenpinta itseasiassa on laskenut mm. Malediiveilla,joka yrittää rahastaa maailman "huonolla omallatunnolla".

  VastaaPoista
 3. Mörnerin ohjelma mm Malediiveilta on esitetty telkkarissa joskus vuosia sitten. Muistan siitä senverran että että oli selvät todisteet siitä että Malediiveilla merenpinta on ollut 60cm korkeammalla kuin nyt. EI ihme että se sai lähtöpassit sieltä.
  Eikä varmaan tota ohjelmaakaan enää mistään arkistoista löydy.

  VastaaPoista
 4. Niin no ei siinä kyllä sanota milloin se vedenpaisumus tulee. Vain että tulee, jos ei kehitystä käännetä vuoteen 2000 mennessä. Ei käännetty, ja nähtäväksi jää milloin vedenpaisumus tulee.

  VastaaPoista
 5. Maailmanlopun ennustuksia on ollut maailman sivu!

  VastaaPoista
 6. Olin jenkeissä töissä 1970 aikoihin, silloin öljyn totaalinen loppuminen ja maailman "romahtaminen" oli "viisaiden" mielestä ihan muutaman vuoden päässä. Olin juuri ostanut itselleni uuden auton, mutta kävelin töihin ilmastosyistä, -yritin tehdä oman osuuteni. Muutaman kuukauden. Nyt ymmärrän, että nuoret helposti reagoivat näin, kun joku pelottelee.

  Kyllä katastrofi on tulossa, mutta siihen ei ihminen pysty vaikuttamaan, joten tällainen poliittinen vääristely on vastuutonta.

  VastaaPoista