torstai 13. tammikuuta 2011

Helsingin Sanomista ilmastouskon temppeli?

Helsingin Sanomat kertoo 21. tammikuuta Sanomatalossa järjestettävästä "ilmastoinfosta",jossa kansalaiset voivat kysyä asiantuntijoilta "oikeaa tietoa" ilmastonmuutoksesta ja pelata lautapelejä hiilijalanjälkensä selvittämiseksi ja neuvoja sen pienentämiseksi. "Asiantuntijoina" esiintyvät mm. Oras Tynkkynen, Anni Sinnemäki ja Jani Toivola.

Kun muistetaan,että lehden pääkirjoituskolumnistina on Vihreän Langan entinen päätoimittaja, tiedesivuilla aiheesta kolumnoi aktivisti Risto Isomäki ja päätoimittaja Reetta Meriläinen on entinen ilmatieteen laitoksen hallituksen jäsen, onkin meillä kasassa täyskädellinen Ilmateologian laitoksen kouluttamia viheraktivisteja ja ilmastotalebadeja.

Eipä ihme,ettei lehteen saa millään enää skeptistä kommenttia edes nk. "Mielipide" -osastoonsa, joskus jo kauan sitten vastasivat, että "asiasta on keskusteltu riittävästi". Uusi päätoimittaja Pentikäinen vielä elokuussa vakuutti minulle, että "nyt se keskustelu ilmastonmuutoksesta onkin paikallaan". Onko hesarin "keskustelu" vain yhden totuuden julistamista?

No,asian edessä ei voine kuin nöyrtyä,vääräuskoisia on ennenkin roviolle laitettu ja innokkaimmat ilmastojihadit maailmalla jo vaativat "uusia Nurnbergin oikeudenkäyntejä" meille epäilijöille. Laitetaan lohdutukseksi lopuksi hesarin hiilijalanjälkilaskuri,jolla voi keventää syntikuormaansa, päästöoikeuksien anekauppahan sen tekee jo valtiotasolla:

HIILIJALANJÄLKILASKURI

6 kommenttia:

 1. Meinaako bloginpitäjä mennä kyselemään kiusallisia kysymyksiä?

  VastaaPoista
 2. On piiperöillä sentään jokin toive toteutunut! :D

  VastaaPoista
 3. Helevetin vihreät kun muiluttavat multaiset lonkeronsa jokapaikkaan, ja yleensä juuri sinne minne ne ei kuulu.

  Asiasta kolmanteen, onko Hannu ajatellut liittää tätä blogia joskus Facebookiin? Sais vähän enempi näkyvyyttä, ja kun me skeptikot alamme olla pikkuhiljaa kasvava kansanryhmä.

  VastaaPoista
 4. Siis oikeasti, missäköhän Jani Toivola on pätevöitynyt mitenkään ilmastoasioissa? Wikipedian mukaan hänen ammattinsa on juontaja, näyttelijä ja tanssija. Eikö niillä vihreillä todellakaan ole lähettää ketään jolla olisi jopa jonkunnäköinen koulutus luonnotieteistä. Big Brotherin tai idolssin juontaminen ei kyllä pätevöitä asiantuntijaksi näissä asioissa, sen paremmin kuin mister gay-Finlandin kanssa linnan juhliin saapuminen. Toivottavasti joku sanavalmis "skeptikko" menee tuonne ja puhuu koko porukan pussiin.

  VastaaPoista
 5. Hyvä että asia on suunnitteilla, tämänsuuntaisella facebook yhteisöllä voisi olla kysyntää.

  Ei ilmastoasioihin tarvitse olla mitään pätevyyttä kun toitotetaan viherarvoja, tärkeintähän on aate ja se että raha kelpaa..;) Jani Toivola vedetty tuohon vaan sen takia kun on niin iso mediapersoona, itselläni ei mitään häntä vastaan mutta ei hän todellakaan mikään ilmastoasiantuntija ole.

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoista miten ilmastonmuutoskulttia on ajettu täysin samalla lailla eteenpäin, kuin monikulttuurisuuskulttia. Hesari ja muukin media on jo pitkään "julistanut yhtä totuutta" yhdessä päättäjiemme kanssa molemmista "uskonnoista". Ei kai ihme, kun vihreät uskovat molempiin ideologioihin fanaattisella raivolla ja "vääräuskoiset" pitää vaientaa tavalla tai toisella. Tilaston ja tieteen väärentäminen näyttää olevan täysin sallittua.

  VastaaPoista