perjantai 14. tammikuuta 2011

IPCC:n ilmastoprofeetta Suomessa: Nyt mantrana ovat "erikoiset sääilmiöt"(Kuva: HS)

Rautatieinsinööri Pachauri toistaa vierailullaan tätä uutta agendaa,nyt ei puhuta enää ilmaston lämpenemisestä vaan "erikoisten sääilmiöiden lisääntymisestä". Kovin on joustavaa tämä alarmistien teoria. Eilen haastatteli tv Ilmatieteen laitoksen tutkijaa,joka piti viimeaikaisia ilmiöitä aivan normaalina sään vaihteluna, jonka aiheuttajana ovat El Nino ja NAO (North Atlantic Oscillation), mahdollisen ilmaston lämpenemisen vaikutusta ei näistä voida erottaa,hän jatkaa.

Pachauria on vaadittu voimakkain sanankääntein eroamaan virastaan sekä IPCC:n virheiden että väärinkäytösepäilyjen johdosta,mm. europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola esitti tämän vaatimuksen blogissaan taannoin. Erikoinen episodi oli,kun kirjoitin blogiini uutisen Pachaurin toimimisesta Kiinan ilmastoneuvonantajana. Kiinalaiset liiketuttavani olivat lukeneet blogiani,mutta se sensuroitiin Kiinassa vain viiden avauksen jälkeen. Tarkistin itse asian matkallani sekä Pekingissä että Shanghaissa joulukuussa 2008 ja blogi ei todellakaan auennut siellä.


LÄHDE

Ilmastoraportin virheet

6 kommenttia:

 1. Mahtaa se Pachauria ihmetyttää lumenm määrä Finlandiassa. Jeppe ei vain tiedä, että näillä leveysasteilla lumi on jokatalvinen aivan luonnollinen ilmiö. Kyseessä ei ole minkäänlainen erikoinen sääilmiö, kuten alartmistit itselleen uskottelevat.

  Lähitulevaisuudessa ilmastossa tapahtuu niin, että heikot aurinkosyklit 24 ja 25 yhdessä valtamerien oskillaatioiden (PDO, AMO) kanssa vievät planeettamme Daltonin minimin kaltaisiin kylmiin olihin ainakin 30 vuoden ajaksi.

  Ja siinä ei sitten auta enää minkäänlaiset alarmistien selitykset. Se osoittaa lopullisesti, että CO2:n vaikutus maapallon lämpötalouteen on marginaalinen.

  VastaaPoista
 2. Niin, sepäs on hyvin kummallista, kun sekä viime talvi että tämä talvi muistuttavat lapsuuteni talvista 70-luvulla, kun lunta oli vähintäänkin tarpeeksi ja lumilinnat olivat komeita. Missä se sen aikainen ilmastonmuutos oli?

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti vain joudumme maksamaan omien EU:ssa olevien "pässinpäiden" takia yhä enemmän ja enemmän mitä ihmeellisempiä maksuja
  ilmastonmuutoksen estämiseksi.

  VastaaPoista
 4. Näin myös tuon ilmatieteen laitoksen tutkijan tv-haastattelun, ja ihmetyksekseni panin merkille sen, että hän kertoi säästä aivan asiallisesti ilman mitään ilmu-propagandaa.

  VastaaPoista
 5. Ilmaston lämpenemistä seurasi ilmastonmuutos jota seurasi ääri-ilmiöiden lisääntymin joka nyt sitten on muuttunut erikoisiksi sääilmiöiksi ja yhteinen tekijä kaikille on ihminen. Se on vaan oikeasti säääli kun meillä kohta jäätyy perseet hankeen, mutta silti päästökauppa rehottaa ja maksut nousee. Mikä on se ihme voima joka on saanut kansanedustajat ympäri maailmaa mukaan tohon uskoon, ei voi ymmärtää.

  VastaaPoista
 6. Kyllä meistä jokainen tietää mikä se ihme voima on, se on nimeltään raha. Lähes kaikki maailman päättäjät on lahjottavissa jollain tapaa, jopa vastaan omaa aatettaan jos heille tarjotaan jotain mitä he haluavat. Ja jos lahjonta ei toimi niin on olemassa se toinekin keino, nimittäin kiristäminen.

  Tässä mennään suomenkin kannalta nyt niin perse edellä puuhun kun voi mennä, ikävintä on että suomi pyrkii olemaan joku helvetin EU:n mallioppilas ja olemaan kaikessa muita edellä. Ja sehän tiedetään että se joka on luokan priimus, niin sitä todennäköisesti eniten kiusataan ja sorretaan.

  VastaaPoista