perjantai 13. huhtikuuta 2012

Miksi edes teeskennellä tiedettä, IPCC:n Pachauri "tietää" jo ilmaston 2013



Niinpä,miksi edes teeskennellä tiedettä, IPCC:n Rajendra Pachaurihan "tietää" jo,mitä ilmasto on vuonna 2013:


LÄHDE


"When the IPCC's fifth assessment comes out in 2013 or 2014, there will be a major revival of interest in action that has to be taken," said Dr. Pachauri, speaking of the periodic assessments rendered by the group of more than 400 scientists around the world that he leads. "People are going to say, 'My God, we are going to have to take action much faster than we had planned.'"


EDIT:

Magneettimedia-lehti, joka putkahtaa joka viikko postiluukustani,vaikka olen useaan kertaan pyytänyt lopettamaan, julkaisee nyt kopioinnin arvoista, eli Christopher Mocktonin kirjoituksen Durbanista. Lanseeraan sen tänne, ei pidä heittää lasta pesuveden mukana, ei edes Magneettimediaa;):

"Media ei kertonut kaikkea Durbanin ilmastokokouksesta"

3 kommenttia:

  1. On tuo Durban kyllä nyt täyttä soopaa. Sopimus ei edes huomioi, että ylimääräisen ihmispopulaation ja ilmastodenialistien hoitelemiseen tarvitaan aseita. Setä Kim suuttui toden teolla, Pohjois-Korea ei ole kyseisten suositusten mukainen, vaikka se onkin aina kuuliaisesti noudattanut Al-Goren ja Isomäen neuvoja.

    VastaaPoista
  2. Pelottavaa tekstiä tuo kuvaus sopimuksen vähemmän tunnetusta puolesta. Oletko tutustunut alkuperäiseen sopimustekstiin? Onko tuo kuvaus paikkansa pitävä?

    VastaaPoista