sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kiitos nyt tästäkin vähästä hesari!

Talvivaara/tuulimyllyt -keskustelu tapettiin hesarissa alkuunsa. Toivoin vastakommenttini hyväksymistä, mutta ei näy ei kuulu, eli Tuulivoimayhdistyksen propaganda jäi viimeiseksi. Oliko kysymyksessä tapaturma vai erittäin rohkea toimittaja,joka edes alkuperäisen kommenttini yli vuoden boikotin jälkeen julkaisi, jää epäilemättä ikuiseksi salaisuudeksi. Toivon, että osasi peittää jälkensä,etteivät uskonveljet kosta kengänkuvalla. Ja koko tuulivoiman hulabaloo johtuu vain siitä, että EU käskee. Ja EU käskee, koska EU:n pitää olla "esimerkki" muulle maailmalle. No, muu maailma, eli Yhdysvallat, Venäjä, Kiina, Intia jne. ei suostu tulemaan mukaan tähän narripeliin ja pian näemme kauppasodan lentoliikenteen päästömaksujen johdosta. Siinä Eurooppa voi vain hävitä, eli tuleehan meistä maailmalle esimerkki äärimmäisestä typeryydestä, maanosasta, joka hirttää itse itsensä byrokratiaansa.

6 kommenttia:

 1. No, tuohan on vanha taktiikka: Annetaan viholliselle tilaisuus esittää oma näkemyksensä, joka sitten seuraavassa torpataan valheilla ja keskustelu päätetään.

  Näin lukijalle jää kuva, että viimeisen sanan esittäjä "löi luun kurkkuun" sille onnettomalle, joka jotain muuta yritti väittää.

  VastaaPoista
 2. Olen taipuvainen uskomaan,että asia on noin. On nimittäin tapahtunut vastaavaa aikaisemmin,koskaan ei ole vastakommettia hyväksytty. Minä ymmärrän, että loputtomiin jatkuva juupas-eipäs ei ole lehden tavoitteena, mutta yksi vastakommentti tulisi tasapuolisuuden nimissä sallia.

  VastaaPoista
 3. Tästä tuulihumpuukista pikku kommentti...ollaan parhaillaan siis Ameriikan huitsin Nevadassa, mutta matkalla Chicagosta tänne tulin laskeneeksi lentokoneesta jossain Kansasin Oklahoman tienoilla propellipuistojen härveleitä...niitä oli siis satoja ja satoja...käytin samaa menetelmää kuin lintuparvien laskemisessa, tulos oli, että pyöriviä eli tuottavia? laitteita oli noin joka neljäs / viides yksikkö...kun ei tuule niin ei pyöri ja kun ei pyöri niin seisoo...huoh, täällä onkin tv:ssä päällä mainoskampanja turvallisen ja varman hiilivoiman käytön puolesta.

  VastaaPoista
 4. Siellä on isoja tuulivoimapuistoja, Texasissa ainakin yhdessä on lähes 5 000 myllyä ja Kaliforniassa kai enemmänkin, Friscon eteläpuolella on kukkulat täynnä niitä ja todellakin, vain osa pyörii. Tuulivoimahan on parhaimmillaankin tuottanut vain kolmisen prosenttia USA:n sähköstä, eli "paljon melua (ja rahaa) tyhjästä".

  VastaaPoista
 5. Voisitko julkaista vastineesi edes täällä?

  VastaaPoista
 6. Hei, vastineeni teksti on tuolla vähän aiemmassa topikissani "Tuulivoima ja linnut: Vale, emävale ja tilasto" !

  VastaaPoista