lauantai 5. toukokuuta 2012

GRL-tutkimus: "Lehmät, ei autot,suurimpia ilmansaastuttajia"

Helsingin Sanomat NYT on jotain järisyttävää tapahtunut, Helsingin Sanomat julkaisee tämän uutisen,joka saa viherväen ja ammuystävät tuohduksiin! Toisaalta, onhan aina tiedetty karjan metaanipäästöjen olevan merkittävä tekijä ilmaston lämpenemisessä, entäpä ihmisen? Synninpäästö autoille ja teollisuudelle?

4 kommenttia:

 1. Tarkoitus oli vastustaa lihan syöntiä. Se että autojen päästöt ylipäätänsä mainittiin pienempinä oli kai työtapaturma.

  VastaaPoista
 2. @Ai niin,enpäs heti tullut ajatelleeksikaan,ovelia nuo virheet,mutta lipsuu ote joskus niilläkin;)!

  VastaaPoista
 3. Joo, milloinkahan vihertäjät alkavat vaatia naudanlihan syöntiä laittomaksi?

  Onkos muuten sikataloudella vastaavasti joitakin tuomittavia päästöjä? Olisi ihan kiinnostava tilanne, jos Suomessa naudanlihan syönti olisi laitonta, mutta sianlihan ei. Peruserkit ja perusleenat kyllä viihtyvät hyvin possua mutustaen, mutta monet moniosaajat taas kiusaantuvat asiasta. Lampaanlihan hinta ja saatavuus kun on sitä mitä se on.

  VastaaPoista
 4. @Lujaa ainakin propagandamylly pyörii lihansyöntiä vastaan. Muistamme,että Adolf Hitlerkin oli kasvissyöjä ja hiilijalanjälkensä maailmalla on vakuuttava. Aikoinaan Hollannissa liiketuttavani kertoivat, että sikatalous (Hollannissa on yhtä monta sikaa kuin asukasta)myrkyttää vedet kuparilla,jota lisätään tärkeänä hivenaineena sikojen ravintoon. En tiedä, onko näin viisasta antaa virheille uusia aseita,mutta kun nyt kysyit. Juuri nautin maittavan muna-pekoni aamiaisen.

  VastaaPoista