torstai 21. helmikuuta 2013

CISION: Tämä blogi "Top 10" helmikuun ilmastoblogien listauksessa

Lopultakin tunnustusta, viidettä vuottahan tätä blogia olen vetänyt, nyt se on CISION:n ilmastoblogien "Top Ten"-listauksessa helmikuussa 2013: CISION Tässä CISION:in tiedote asiasta

8 kommenttia:

  1. Äläkä lopeta tätä blogia!Tällaisena aikana suorastaan välttämätöntä mikäli haluamme pitää kiinni ihmiselämästä/hyvinvoinnista!Onnittelut ja aurinkoista kevään odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu! Seuraan blogia säännöllisesti; se on virkistävä muistutus siitä mikä on tieteen funktio ja mikä ei. Kun tutkijat lähtevät manipuloimaan suurta yleisöä (rahoitusta saadakseen tai muusta syystä), ei kyseessä ole enää tiede vaan politiikka. Näkyy vähän muuallakin kuin ilmastoasioissa ;-)

      Poista
  2. Hieno juttu! Onnittelen! :) Jos tämä saa yhdenkin uuden kävijän lisää tänne ja avaamaan silmät niin se on eteenpäin.

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoinen yksityiskohta oli se, että tämä blogi ohitti Leo Straniuksen "virallisen totuuden" puolesta puhuvan blogin, joka nyt oli kakkosena. Olisiko merkki siitä, että epäilyksiä on herännyt yhä laajemmalla joukolla?

    VastaaPoista
  4. Toisinajattelijoita (vai pitäiskö sanoa "oikeinajattelijoita", raja kun on veteen piirretty viiva?) pitää olla, muuten koko homma polkee paikallaan.

    HT on useaan otteeseen uhannut viskata hanskat tiskiin, mutta älä ihmeessä tee sitä! Henkilökohtaisesti ymmärrän täysin jos välillä turhauttaa, mutta sota vaatii kärsivällisyyttä..

    VastaaPoista
  5. Valitettavasti ei vielä tämä blogi,mutta tuo ilmateologian laitoksen, tämä oli järjestyksessä 8.,
    kuitenkin "top 10"-listalla.

    Lupaan, että jatkan blogia:-)!

    VastaaPoista
  6. Jos ei blogit ja mielipiteet, niin joku kyllä huomaa ruveta rummuttamaan tuota viereistä graafia eli World Climate Widgetin esittämää dataa.

    Miten ihmeessä mallit pystyvät selittämään sen, että lämpötila ei nouse olennaisesti, vaikka CO2 nousee koko ajan?

    Kyllähän siihen joku silloin tällöin aina keksii viitatakin. Teologian laitos ei ole tainnut koskaan kommentoida asiaa mitenkään?

    VastaaPoista
  7. Niin, ei lämpötila itse asiassa koskaan ole seurannut hiilidioksidipitoisuutta,teollistumisen voimakkaimman nousun aikana 1940-70 lämpötila laski ja muinaisissa ilmastoissa lämpötila nousi ensin ja hiilidioksidipitoisuus siitä jäjessä 800-1000 vuotta (Antarktisen Vostok-aseman jääporausnäytteiden kertomaa).

    VastaaPoista