sunnuntai 15. helmikuuta 2009

No Etelänapa se ainakin sulaa ?

Kas, se se vasta kasvaakin (edelleen) National Snow and Ice Centerin (USA) mukaan
antarktisen jää on lisääntynyt siitä kun satelliittimittaukset alkoivat, eli vuodesta 1979 4,4% ! MISSÄS SE PALJON HUUDETTU ILMASTON LÄMPENEMINEN OIKEIN LUURAA ?

Sea ice extent and concentration for November 2008 is 4.4% greater than in 1979 (when satellite measurements began). In November 2008 ice extent was 16.6 million sq km, for November 1979 the ice extent was 15.9 million sq km. Ice concentration shows equal increases, from 11.2 million sq km in 1979, to 11.7 million sq km in 2008.

So far this year there have been 10 out 11 months where sea ice concentration was greater in 2008 than it was 1979. Obviously the southern hemisphere isn't suffering from global warming. Satellite measurements are also in direct conflict with what you hear on the evening news about global warming melting ice in the Antarctic.

Ice Concentration - percentage greater in 2008 than 1979:

5 kommenttia:

 1. Tarpeellinen blogi tämäkin, mutta miksei viitattuihin tutkimuksiin ole aktiivisia linkkejä?

  VastaaPoista
 2. "Anonyymi" kysyy, miksi lähteeseen aktiivista linkkiä ? Sorry, tässä tulee:

  http://nsidc.org/

  VastaaPoista
 3. Siis pohjoisnapa sulaa ja etelänapa kasvaa ? Mutta millä ajanjaksolla ? Vasta sateliittimittauksin, siis alkaen noin 1979, me
  tiedämme tuon varmasti. Miksi muuten juuri noin päin ? Olen ymmärtänyt ( korjaa, jos olen väärässä ), etteivät pohjoisen ja eteläisen pallonpuoliskon virtaukset juuri sekoitu, siksi ne Austraaliassa selvisivät ydinsodassakin erään elokuvan mukaan. Kun siis lämpenevästä merestä haihtuu kosteutta ja tiivistyy navoilla lumeksi, jääksi, miksi etelänapa kasvaa, vaikka lämpeneminen ja siis veden haihtuminen, teollinen infrastruktuuri on pääosin pohjoisella pallonpuoliskolla ?

  VastaaPoista
 4. etelä-navan sulamisesta puhuttu iät ja ajat, miksi paljoa pohjois-navasta?? tuntuu kyllä huijaukselta kaikki ja kun ihminen ennustaa maapallon tapahtumat se on yleisen pelon tuottamista että kaikki muuttuisivat, mutta on edelleen vastarannan kiiskejä joita ei kiinnosta, ja itse kuulun näihin en luota pätkän vertaa siihen mitä tutkijat sanoo tai ilmoittaa maapallon kohtalosta...päivä kerrallaan, en ala elämään vielä 2025 vuotta, siihen aikaa...

  VastaaPoista
 5. Näin tyhmät ihmiset eivät ole huijausta.

  VastaaPoista