sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Christopher Columbus aiheutti pikkujääkauden?

LÄHDE


"In a remarkable example of human-centeredness, Stanford University geochemist Richard Nevle blames Christopher Columbus for a sharp reduction in atmospheric CO2 during the 16th and 17th centuries. It seems that man-made warming believers never tire of telling us how powerful humans are, usually for the worse, in our ability to change nature"


Alarmistit ovat laittaneet uuden vaihteen silmään todistelussaan antropogeenisesta eli ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta. Nyt syyllinen nk. pieneen jääkauteen onkin jo Amerikan löytäjä Christopher Columbus! Naurattaisi jos ei itkettäisi tämän uususkonnon aneita maksellessaan...

5 kommenttia:

 1. Purjealuksillaan säntäili sinne tänne! Syntyyhän siinä kaikenlaisia päästöjä. Varmaan ulosteita dumppasivat mereen, söivät sitä suolalihaa ja keripukkiin kuolleetki raakasti laidan yli. Käyttivätpä, saatanat, vielä kolmea laivaa. Piti ihan piruuttansa ja varmasti tietoisesti triplata päästöt! Tuskin oli edes aurinkokennoja, perkele! Tuulivoimaa sentäs...

  VastaaPoista
 2. Terve ja hyvää uutta vuotta!

  Minusta se on suorastaan positiivista huomata, kuinka ahtaalla ja epätoivosessa tilanteessa nuo alarmistit oikein ovat. Saattavat itsensä, vieläpä oiken kunnolla naurunalaiseksi.

  Oletkos katsonut youtubessa dokumentin Henrik Svensmarkin tutkimuksista, koskien pilvien muodostumisesta? Alapuolella on linkki ko. dokkariin.

  Svensmark: The Cloud Mystery

  VastaaPoista
 3. @Kaptah

  Kiitokset dokumentista ja hyvää uutta vuotta myöskin:)! Kiitokset toki myös "anonyymille" hauskasta kommentista. Joskus kun kaipaa rentouttavaa naurua,käväisen Uuden Suomen pulinapalstalla lukaisemassa "metataiteilija" Lauri Gröhnin aatoksia "ilmastonmuutoksesta". Tänään sieltä löytyi oikein herkkupala:

  "1.1.2012 18:53 Lauri Gröhn
  Et ollenkoon ymmärrä kokonaisuutta. Kun esimerkiksi Himalajan jäät jossain vaiheessa sulavat, loppuu iIntiaan ja Pakistanin joista vesi ja sadat miljoonat ihmiset joutuvat siirtymään muuaalle. Tuo vain yhtenä esimerkkinä. Tai kun Helsinki Espoo, Turku ja kymmenet muut kaupungit joutuvat alimmilta osiltaan veden alle jossakin vaiheessa"

  Laurille tiedoksi (vaikka eipä se uskonveljelle perille mene):

  Vesi jokiin tuolla Himalajan vuoriston joissa ei tule pääosin sulavista jäätiköistä, vaan sateista rinteille. Ja jäätiköt eivät edes kokonaisuutena osoita sulamisen merkkejä, IPCC:n "todisteena" on pari-kolme Himalajan paristakymmenestä tuhannesta jäätiköstä. "Himalajagate" aiheutui siitä, että WWF oli joltain vuoristo-oppaalta kuullut, että jossain tulee vettä jäätiköstä ja laittoi tämän sivulleen todisteena "ilmaston lämpenemisestä". Yhtään päivänvalon kestävää tutkimusta ei aiheesta ollut,mutta IPCC otti sen raportiinsa suoraan WWF:n esitteestä.

  Haluaisinpa Laurin myös kertovan, millä tavoin "kymmenet Suomen kaupungit joutuvat veden alle"?
  Uskooko Lauri Raamatun vedenpaisumustarinan uusiutumiseen meillä? No,onhan täällä uudessa Sodomassa ja Gomorrassa syntisiä riittämiin tuohon;=).

  (Huuskokaan ei kestänyt kritiikkiä,vaan ajoi minut pois usarista, ikuinen porttikielto, kuten myös mm. nk. "Tiede"-lehteen. Mutta, "Si eppur muove", se pyörii sittenkin;)!

  VastaaPoista
 4. Eikös tiedelehden tarkoitus juuri ollut tiedelöydösten julkaisu ja keskustelun herättäminen niillä, jotta saadaan ne testattua :)

  VastaaPoista
 5. Usarissa taitaa olla melkoinen bannausbuumi menossa, mistä se sitten kertookaan.

  Tuohon merenpinnan nousuun muuten alan uskoa siinä vaiheessa kun rantatontteja aletaan kaupitella pilkkahinnalla.

  AK

  VastaaPoista