tiistai 3. tammikuuta 2012

Helsingin Sanomien "Tieteen" ilmastopläjäys(Esimerkki alarmistien photoshop-kuvasta)


Helsingin Sanomat on nyt pistänyt "turbobuustin" päälle,ilmastoteologia on kriisissä ja kaikki keinot luvallisia, suoranainen valehtelukin ja fantasiakirjailijoiden käyttö "asiantuntijoina". Tuskin tarvitsee kertoa, että kaikki vähänkin epäilevät tai peräti kriittiset näkemykset ovat tiukassa kiellossa myös lehden omassa "Mielipiteessä", siis toistan, lehden mielipiteessä, ei lukijoiden.

Tämän tiistaipäivän nk. "Tieteessä" on koko sivu omistettu "Tavallista lämpimämpi vuosi"-mantralle. Meteorologi Pauli Jokinen ilmateologian laitokselta sanoo, että "tämä vuosi sopii siihen kuvaan, joka meillä on ilmastonmuutoksesta". Pari edellistä aivan ilmeisesti ei, mutta niitä ei lasketa? "Suomen keskilämpötila voi nousta kuusi
astetta,jos päästöjä ei rajoiteta", lue: Jos miljardeja ei lapeta agendan tukemiseen. Palstan "tiedetoimittaja" sosionomi Timo Paukku kertoi minulle jo 2007, että "Kirjoitin kaiken ilmastonmuutoksesta jo vuonna 2002". Aivan, tuohon ei pystynyt edes Nostradamus.

Kirsikkana kermassa on sitten saman palstan aktivistikirjailija Risto Isomäen "aivoitukset". Risto säätelisi ilmastoa muuttamalla Itämeren laivojen rikkipäästöjä aina sen mukaan, tarvitaanko kylmää vai kuumaa säätä. Tämä muistuttaa kovin Isomäen taannoista ratkaisua arktisen jäätiköiden sulamisen estämiseen: Lennätetään isoja leijoja jään päällä 8-o. Pilvillä on Riston mukaan joko jäähdyttävä tai lämmittävä vaikutus sen mukaan, mitä agenda kulloinkin vaatii.

Minäkin vielä silloin, kun en epäillyt, olin armoitettu jopa suuren Helsingin Sanomien tiedekirjoittajaksi. Tässä eräs artikkelini, helmikuun 1. päivän vuonna 2003
"Tieteen" kokosivun pääjuttu. Ikävä kyllä en voi näyttää sen hienoja kuvia, joissa mm. amerikkalaisen lentotukialuksen laboratorio tutkii pernaruttoa ja havainnekuvia DNA-ilmaisimen toiminnasta, koska HS ei useasta pyynnöstäni huolimatta ole antanut minulle jutun pdf:aa, tämä on ostettu HS:n arkistosta tekstiversiona:


HS Bioase 1.2.2003

Tuo oli ikimuistettava päivä muutenkin, aamulla juttuni hesarissa, aamupäivällä sortui Jyväskylän jäähallin katto lumen painosta ja iltapäivällä tuhoutui avaruusukkula "Columbia". En väitä, että tapahtumilla olisi jotain yhteyttä toistensa kanssa ;).

7 kommenttia:

 1. Jos vain jatkossakin kiltisti maksamme Al Goren kartanoiden lämmityskustannukset ja tankkaamme hänen yksityiskoneensa, niin maapallo pelastuu.

  Keskiajallakin pääsi taivaaseen, kunhan muisti luovuttaa roposensa paaville.

  VastaaPoista
 2. http://www.hs.fi/ulkomaat/Tutkijat+l%C3%B6ysiv%C3%A4t+maailman+ensimm%C3%A4iset+hybridihait/a1305552615020

  Ilmastomuutoksen syytä tuokin! Hailla tuntuisi tuon mukaan olevan melkoisia abstraktin ajattelun kykyjä.

  VastaaPoista
 3. Joo,ei ole ilmiötä,joka ei uskovalle todistaisi jumalan olemassaolosta.

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä harvinaisen surkeasti shopattu kuva tällä kertaa. Minä kun jo luulin, että nuo pseudotutkijat voisivat menestyä herra Goebbellsin alalla.

  VastaaPoista
 5. @ Nimimerkki kysyy liittyen vanhaan aiheeseen,vastaan tässä koska muuten sitä ei monikaan ala kaivamaan esiin ja lue!


  Median vahtikoira on lisännyt kommentin tekstiisi "GRL: Arktisen jäähtyminen voimakkain 2010/2011, "o...":

  "Jaa-a! Ilmastoasiossa ollaan kyllä samoilla linjoilla mutta miten se DDT:n kieltäminenkin oli huono juttu? vai käsitinkö jotain väärin?"

  DDT:n kielto lähti Rachel Carsonin romaanista "Silent Spring" ja alkavan viherliikkeen nk. "Tukholman konventio" 1972 sai aikaan sen täyskiellon. Korkea USA:n terveysviraston virkailija arvioi ainakin 20 miljoonan kehitysmaiden lapsen kuolleen tarpeettomasti malariaan kiellon johdosta:

  "Critics claim that restricting DDT in vector control have caused unnecessary deaths due to malaria. Estimates range from hundreds of thousands,[111] to millions. Robert Gwadz of the National Institutes of Health said in 2007, "The ban on DDT may have killed 20 million children"

  Viherliike, jonka "äitinä" Carlsonia pidetään,on yrittänyt peitellä tätä todellista ympäristörikosta ja massamurhaa. Nykyisin WHO suosittaa DDT:n käyttöä.

  VastaaPoista
 6. Jos hesari käyttää Isomäkeä ilmastoasiantuntijana niin eikö samalla periaatteella voitaisi julistaa skientologia viralliseksi uskonnoksi? Senkin on tieteiskirjailija perustanut. :D

  VastaaPoista
 7. Totta, Ron Hubbart, scientologian perustaja oli epäonnistunut tieteiskirjailija,joka perusti tuon uskonlahkon ja loihe lausumaan: "Jos haluat todella rikastua,perusta uskonlahko". Saksassa muistaakseni oikeus kielsi scientologian nimittämisen uskonnoksi. Nyt Al Gore yrittää samaa,hän on todennut,ettei ilmastousko ilman kirkkoa etene tarpeeksi nopeasti (siis Al rikastu, omaisuus on hömpällä vasta viisikymmenkertaistunut). Siis tämä on aivan totta, Al on perustanut uskonlahkon tätä varten.

  VastaaPoista