lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kim Jong-un:n valtakunnassa on aina "Earth Hour"
P-Korea se on tämän viherväen edistyksellinen ihannemaa, siellä on AINA "Earth Hour",kuten satelliittikuvakin todistaa. Taas tänään on tuon brainwashingin testaus, tottelevaisuuskoe, hyppäätkö Pavlovin koiran tavoin kuola suusta valuen ja sammutat kaikki valot (ja isoisän hengityskoneen). Ilmastohan ei enää todistetusti lämpene,joten se ei voine olla syynä. Voimalaitokset särkyvät äkillisen kulutuspiikin johdosta, tulipalot lisääntyvät, kun ihmiset tuhertavat kynttilöiden kanssa ja murhenäytelmiä syntyy perheriitojen seurauksena. Syntyvyydessä nähtäneen piikki yhdeksän kuukauden päästä. Vihreä on maailmamme!

8 kommenttia:

 1. Pohjois-Korea pitäisi kyllä nostaa koko maailman mallivaltioksi. Suuri johtaja on selkeästikin perehtynyt Pentti Linkolan kirjallisuuteen ja sen pohjalta rakentanut täydellisen paratiisivaltion. Toisinajattelijoidenkin kohtelu hoituu Al Goren mallien mukaan ekologisesti kestävillä työleireillä. Natsit eivät ymmärtäneet myrkkykaasujen ja ruumiiden polttamisen olevan ympäristölle haitallista, Pohjois-Koreassa tapetaan ympäristöystävällisesti elävältä hautaamalla.

  VastaaPoista
 2. Onkohan tuota laskeskeltu paljonko virtaa se imasee kun ne valot ja erinäiset valojärjestelmät sitten kerralla sytytetään takaisin. Taitaa olla enempi ilmastoa lämmittävä vaikutus tällä Earth hourilla. Itselläni onneksi paloi koko ajan olkkarissa 700w edestä halogeeneja, säästän siis maailmaa..:)

  VastaaPoista
 3. @Pitää ymmärtää, että "kansallisten sabotointipuolueiden" agendana onkin juuri tuhon ja epäjärjestyksen aiheuttaminen länsimaiselle yhteiskunnalle ja sitä tarkoitusta tämäkin hömppä palvelee. Yliopistojen kampuksilta löytyy nuorta höynäytettävää väkeä ja samaa agendaa palvelee pervessioiden, kuten homouden levitys ja uskonnon tekeminen naurettavaksi.

  VastaaPoista
 4. Pimeän tunnin alkaessa Suomen sähkönkulutus kasvoi 50MW.

  VastaaPoista
 5. Se oliskin hyvä "kansan äänestys" naurettavia co2 veroja vastaan. Ens kerralla täällä ainakin syttyy kaikki valot kun earth hour aika koittaa.

  VastaaPoista
 6. Nuo aatteethan ovat samalta sylttytehtaalta kotoisin

  VastaaPoista
 7. Tämmöistä on tietenkin ihan hauska kirjoittaa, mutta oletteko ajatelleet sitä mahdollisuutta, että kasvihuoneilmiö itse asiassa onkin totta? Sitten ei taitaisi enää niin naurattaakaan. Tämän todennäköisyys ei kuitenkaan ole mitenkään mitätön! Mutta kyllä tämä mahdollisuus taitaa kirjoittajaa aika lailla pelottaa, koska ei kai muuten oltaisi niin varmohja, että kyseessä on vain "huijaus" tai jotain: http://personal.inet.fi/koti/seppo.kaikkonen/OppiSoppi/defenssit.html

  VastaaPoista
 8. @ Pikemminkin tuntuisi, että alarmistit pelkääävät eniten,ettei kasvihuoneilmiötä olekaan ja koko rumba kulutettuine miljardeineen on ollut turha. Joku voisi tuosta harkita vaikkapa syytettä.

  Tai siis tarkennuksena, onhan toki "kasvihuoneilmiö" veden, ennenkaikkea pilvien aiheutamana, muttei merkittävissä määrin hiilidioksidin ja kaikkein vähiten antropogeenisen hiilidioksidin. Sen määrä on tasaisesti noussut,mutta lämpötila seilaa ylös alas aivan muista syistä,merivirrat korreloivat erinomaisesti.

  VastaaPoista