torstai 29. maaliskuuta 2012

Paina "hevonpaska"-nappia,kun hesari kertoo "ilmastonmuutoksesta" !
Ja taas tämä paikkansapitämätön väite uusintana. Täällä blogissa hieman aiemmin todistettiin yli sadan vuoden myrskytilastoilla, että nyt on keskimääräistä hiljaisempi kausi hirmumyrskyissä. Mutta, "agendan" eteenpäinvieminen vaatii kaikki
propagandan keinot, kun vastakkaiset faktat alkavat kasaantua. Asiasta voisi sanoa vaikkapa kuten Radio Rockin pojat minua haastatellessaan: "Myrskyjä ei siis ole viisi kertaa enemmän, vaan niistä uutisoidaan viisi kertaa enemmän?". Juuri noin!


Hirmumyrskyjen esiintyminen


Hesari muistaa roolinsa ilmastouskon vartijana:

HS today


Tässä tänään julkaistu IPCC:n raportti ja summaus päättäjille, johon uutinen pohjautuu:


IPCC

(Onko erillisraportti laadittu vain siksi, että YK:n pääsihteeri sattui viikkoa ennen varsinaisen raportin julkaisua sanomaan, että rajut sääilmiöt lisääntyvät? Itse raporttihan myönsi, ettei ihmisen mahdollista vaikutusta voida eroittaa luonnollisesta?)


Coloradon yliopiston ympäristötieteen professori Roger Pielke Jr. sanoo "suorat sanat" "lisääntyvien äärisäiden" huuhaasta:


Roger Pielke Jr

4 kommenttia:

 1. Voisin omasta puolestani sanoa että monessa muussakin kysymyksessä julkinen tiedonvälitys on kohtuullisen pintapuolista.Hesari ei mielestäni ole vaihtoehtoisten ajattelumallien suuri suosia.Harmillista.Nyt on moni asia kriittisessä tilassa.Noin valtion tilaa katsoen.Kiitoksia pohdiskelevasta sivustosta.Erittäin hyvä.

  VastaaPoista
 2. @ Kiitos:)! Jos vielä voisi vaikuttaa asioihin,mutta ääni ei valtamedian huudossa pitkälle kuulu. Mutta, muutamakin samanmielinen rohkaisee pitämään blogia. Hesariin on ilmastoepäilijöillä täyskielto, edes "mielipide"-sivuille. Kenen mielipidettä ne sitten edustavat, toimituksen? No, sainhan 2007 "täyskäden" eli ilmastokritiikkiä laajan jutun verran TM:aan, jonka tiedekirjoittaja tuolloin olin kuudetta vuotta. Vaikka se aiheutti ulosheiton, ehkä se oli sen arvoista;). Hesarin tiedekirjoittajan pallilta lentämiseen (yksi tiedepalstan pääjuttuni HS:ssä linkkinä blogissa) riitti G.W.Bushin mainitseminen ilman asiaankuuluvaa kolmea sylkäisyä olan yli.

  VastaaPoista
 3. Huvittavinta on vielä, ettet saa mielipidettäsi julki edes kommentit-osiossa jos se ei edusta toimituksen mielipidettä. Nykyäänhän sinne pitäisi rekisteröityäkin, eikä mikään mennyt siellä ennenkään moderoinnista läpi.

  VastaaPoista
 4. Hesari on Virallista Totuutta asiassa kuin asiassa neuroottisesti puolustava propagandamedia. Toimittajille annettavat ohjeet "uutisoida oikein" ovat niin rajoittavat, että tiedän useiden lehden toimittajien olevan ahdistuneita asiasta.

  Ellen tietäisi paremmin, väittäisin HS:n olevan valtion virallinen propagandakanava.

  VastaaPoista